Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου ΜακΚόναχι: H ζωή στο Τέξας μακριά από τη λάμψη του Χόλιγουντ

Μάθιου ΜακΚόναχι: H ζωή στο Τέξας μακριά από τη λάμψη του Χόλιγουντ

Σπάνια συνέντευξη για τον γάμο του με την Καμίλα Άλβες.

Με σκοπό να αποφύγει το δράμα αλλά και να αποκτήσει περισσότερη ιδιωτικότητα, ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του και να μετακομίσει στο Τέξας. Μαζί με την σύζυγό του Καμίλα Άλβες άλλαξαν ζωή μακριά από το Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι κόσμησε το εξώφυλλο του Southern Living και σχολίασε τη νέα του πραγματικότητα, αφού άφησε το Μαλιμπού με τους γιους του και την κόρη τους για περισσότερη ιδιωτικότητα το 2014. Η Καμίλα θέλησε μέσα από την σπάνια συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό, να αφηγηθεί την ιστορία τους που τους οδήγησε στην απόφαση αυτή.

«Ζούσαμε μια ευτυχισμένη ζωή στο Μαλιμπού. Είχαμε ένα πανέμορφο σπίτι που είχαμε χτίσει μαζί και είχαμε δώσει πολλή αγάπη και φροντίδα. Εκεί μεγαλώναμε τα παιδιά μας. Καλλιεργούσα τα πάντα στην αυλή. Είχα μέλισσες που έφτιαχναν μέλι», ανέφερε το μοντέλο.

Οι δυσκολίες της μετακόμισης

Έπειτα από μια οικογενειακή κρίση, κατά την οποία η οικογένεια έφθασε στο Όστιν του Τέξας για να βοηθήσει τη μητέρα του σταρ και τα δύο αδέλφια του για αρκετές εβδομάδες, η Άλβες παρατήρησε μια αλλαγή στην ενέργεια του συζύγου της. Έδειχνε πιο ανάλαφρος και ευτυχισμένος.

Συνέχισε να θυμάται ότι τον παρακολουθούσε καθώς ήταν σταματημένοι σε ένα κόκκινο φανάρι με ένα «γαλήνιο αλλά γεμάτο αυτοπεποίθηση, ενεργητικό βλέμμα» στο πρόσωπό του.

«Θέλεις να μετακομίσεις εδώ, έτσι δεν είναι;» θυμάται να τον ρωτάει και εκείνος της απαντά: «Ναι».

Η απάντησή της ήταν: «Παλιομ@λ@κ@». «Μόλις γέλασα, το φανάρι έγινε πράσινο και βγήκαμε έξω», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι εκείνη συμφώνησε γρήγορα.

Ο ΜακΚόναχι, ο οποίος γεννήθηκε στο Uvalde του Τέξας και μετακόμισε στο Longview το 1980, παραδέχτηκε ότι η μετάβαση από το Μαλιμπού στο Τέξας ήταν πιο δύσκολη για τη σύζυγό του, καθώς έχει ζήσει μόνο στη Βραζιλία, στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Παρ’ όλα αυτά, τόνισε ότι η ανατροφή της στη Βραζιλία δεν ήταν πολύ διαφορετική.

Οι παραδόσεις στο Τέξας

Επιπλέον, περιέγραψε ορισμένες από τις παραδόσεις τους στο Τέξας, όπως το «πηγαίνω στην εκκλησία» κάθε Κυριακή και το πώς ο αθλητισμός έχει γίνει “μια ισχυρότερη παράδοση για τα παιδιά. Η τελετουργία επέστρεψε, είτε αυτό ήταν η κυριακάτικη εκκλησία, τα σπορ, το δείπνο μαζί ως οικογένεια κάθε βράδυ, είτε το να μένουμε ξύπνιοι μετά από αυτό και να λέμε ιστορίες στην κουζίνα, καθισμένοι στο νησί να σερβίρουμε ποτά και να τσιμπολογάμε, ενώ τα ξαναλέμε όλα με διαφορετικούς τρόπους από ό,τι τα λέγαμε πριν”, παρενέβη ο ΜακΚόναχι.

Μερικά από τα μεγαλύτερα θέλγητρα για τον σταρ σχετικά με την επιστροφή στην πατρίδα του είναι το πώς ένα «μίλι εδώ στο Τέξας μοιάζει με ένα μίλι» και «μια ώρα μοιάζει με 60 λεπτά».

«Ο χρόνος επιβραδύνθηκε», εξήγησε ο ηθοποιός. «Το ρολόι ήταν σωστό, το ρολόι του σώματος. Και εν μέρει αυτό οφείλεται στην τελετουργία, εν μέρει στην απόσταση μεταξύ των τόπων και στον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι άνθρωποι. Αλλά είναι επίσης η φιλοξενία, η ευγένεια, η κοινή λογική, η έλλειψη δράματος».

Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσκοπημένης συνέντευξης, το δίδυμο μίλησε για τις φιλοσοφίες που του εμφύσησε η μητέρα του, Κέι ΜακΚόναχι, από μικρή ηλικία. «Μην παρακολουθείτε κάποιον να κάνει αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς, βγείτε εκεί έξω και κάντε το, πηγαίνετε να το μάθετε, κερδίστε, χάστε», δήλωσε. «Δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσα, νομίζω ότι υπάρχει κάτι στο ήθος του Νότου που είναι συνώνυμο με αυτό εδώ».

Πώς γνωρίστηκαν

Έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια στο Τέξας, η Άλβες δήλωσε ότι μπορεί με σιγουριά να αποκαλεί το Τέξας σπίτι της. Η ίδια και ο ΜακΚόναχι γνωρίστηκαν ως γνωστόν στο νυχτερινό κέντρο Hyde του Χόλιγουντ το 2006, στο απόγειο της φήμης του ως πρωταγωνιστής ρομαντικών κομεντί, ενώ εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο. Παντρεύτηκαν έξι χρόνια αργότερα στο Όστιν του Τέξας σε μια τριήμερη γιορτή στο σπίτι τους μπροστά στα πιο κοντινά τους πρόσωπα και κορυφαίους σταρ.

Η νέα ταινία με την Αμέρικα Φερέρα

Ο ηθοποιός ωστόσο παραμένει ενεργός στον χώρο του κινηματογράφου, και μαζί με την Αμέρικα Φερέρα θα πρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη δραματική ταινία του Πολ Γκρίνγκρας «The Lost Bus», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Λίζι Τζόνσον «Paradise: One Town’s Struggle To Survive An American Wildfire», σε σενάριο του Μπραντ Ινγκλσμπι και αναφέρεται στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2018 στην Καλιφόρνια που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πάνω από 100 άνθρωποι και να καταστραφεί το μεγαλύτερο μέρος της πόλης Paradise.

To φιλμ της Apple Original Films, θα επικεντρωθεί στις προσπάθειες ενός οδηγού (ΜακΚόναχι) και μιας δασκάλας (Φερέρα) που έσωσαν ένα σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μικροί μαθητές κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς.

Τα γυρίσματα της νέα ταινίας του Πολ Γκρίνγκρας θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024