Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αίσιο τέλος είχε η «κατάσταση ομηρίας» στο Άαχεν - Μια 65χρονη ταμπουρώθηκε σε δωμάτιο νοσοκομείου

Αίσιο τέλος είχε η «κατάσταση ομηρίας» στο Άαχεν – Μια 65χρονη ταμπουρώθηκε σε δωμάτιο νοσοκομείου

Η γερμανική αστυνομία έχει συνηθίσει τους πολίτες σε υπερβολικές αντιδράσεις, όμως αυτή την φορά «η πληροφορία για 15 ομήρους» ήταν ένα φιάσκο μεγατόνων.

Βαριά οπλισμένη αστυνομία περικύκλωσε μια κλινική, το Luisenhospital, στην πόλη Άαχεν, αφού μια 65χρονη γυναίκα «ταμπουρώθηκε σε ένα δωμάτιο». Ένα μεγάλο νοσοκομείο στη Γερμανία αποκλείστηκε για ώρες εν μέσω αναφορών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για πιθανή κατάσταση ομηρίας – με ένοπλους αστυνομικούς και πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο. Η κλινική όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, το Luisenhospital, βρίσκεται στο Άαχεν, μια πόλη που συνορεύει με το Βέλγιο με περίπου 252.000 κατοίκους.

Μιλώντας για το περιστατικό, μια ανακοίνωση της αστυνομίας υποστήριξε ότι μια 65χρονη γυναίκα «οχυρώθηκε» μέσα σε ένα από τα δωμάτια της κλινικής.

Η αστυνομία του Άαχεν ανέφερε ότι η κλινική του Άαχεν είναι μια από τις πιο σημαντικές κλινικές του νοσοκομείου: «Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, μια γυναίκα (65 ετών) εισήλθε στο νοσοκομείο το απόγευμα. Λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι παρατήρησαν την ανάπτυξη καπνού κοντά στη γυναίκα. Η 65χρονη έχει πλέον οχυρωθεί σε ένα δωμάτιο. Τα γύρω δωμάτια έχουν εκκενωθεί. Οι ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο».

Οι αστυνομικοί της Γερμανίας έδειξαν τη συνήθη υπερβολική τους αντίδραση

Η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο αποκλείστηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι ζήτησαν από τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή όσο διαρκεί το περιστατικό. Η αστυνομία αιφνιδίασε τη γυναίκα και την έφερε σε ασφαλές σημείο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι μέλη των ειδικών δυνάμεων κατάφεραν να «κάμψουν την αντίσταση» της 65χρονης γυναίκας, δίνοντας τέλος σε μια επιχείρηση που διήρκεσε αρκετές ώρες, σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA. Η γυναίκα μεταφέρθηκε έξω από το νοσοκομείο σε φορείο, καλυμμένη με θερμομονωτικό φύλλο. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη μοιραστεί πληροφορίες για την υγεία ή το ιστορικό της.

Η γερμανική αστυνομία έχει συνηθίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη σε υπερβολικές αντιδράσεις, όπως με την πληροφορία για λιοντάρι που κυκλοφορούσε ελεύθερο σε δρόμο του Βερολίνου, όπου έλαβε χώρα το πιο ακριβό σαφάρι της Ευρώπης.

Sports in

Παρουσιάστηκε ο Μουρίνιο από την Φενερμπαχτσέ: «Αυτή η φανέλα είναι όπως το δέρμα και τα κόκαλα μου» (vid)

Πρωτοφανής αποθέωση για τον Ζοσέ Μουρίνιο από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε τους οποίους… έφτιαξε με τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024