Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπραντ Πιτ έκανε το επόμενο βήμα - Ζει μαζί με την Ines de Ramon

Ο Μπραντ Πιτ έκανε το επόμενο βήμα – Ζει μαζί με την Ines de Ramon

Όλο και δυναμώνει η σχέση του Μπραντ Πιτ με την Ines de Ramon. Το λαμπερό ζευγάρι ζει πλέον μαζί.

Φαίνεται πως το ειδύλλιο ανάμεσα στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Μπραντ Πιτ και την Ines de Ramon δυναμώνει, καθώς σύμφωνα με πηγές του People το ζευγάρι πλέον συγκατοικεί.

Πολλαπλές πηγές επιβεβαιώνουν στο περιοδικό πως ο ηθοποιός και η Ines de Ramon που ασχολείται με κοσμήματα ζουν μαζί, με την 34χρονη να έχει μετακομίσει στο σπίτι του Μπραντ Πιτ.

«Είναι αρκετά πρόσφατο. Συνεχίζουν πολύ δυνατά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ» σημειώνει χαρακτηριστικά μια πηγή κοντά στην Ines de Ramon.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022 και πηγές ανέφεραν ότι τότε ήδη έβγαιναν για μερικούς μήνες.

Όταν ο λαμπερός ηθοποιός έκλεισε τα 60 του χρόνια τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ines de Ramon ενώθηκε με τον ίδιο και τους φίλους του για μια πολύ χαμηλών τόνων γιορτή κατά τη διάρκεια της άδειας από τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του.

Ο Μπραντ Πιτ τίμησε τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Και ενώ ο Μπραντ Πιτ και η Ines de Ramon δεν έχουν κάνει ακόμα το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι, βγήκαν μαζί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα.

Εκεί ο Μπραντ Πιτ τίμησε τον φίλο του Μπράντλεϊ Κούπερ με το βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας της χρονιάς.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το HELLO!, o Μπραντ Πιτ και η Ines de Ramon φαίνονται να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο, ακριβώς πίσω από τον 49χρονο Μπράντλεϊ Κούπερ και τη συμπρωταγωνίστριά του στο Maestro Carey Mulligan.

Σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε, ο ηθοποιός φαίνεται να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί της χαμογελαστής Ines de Ramon. Ο Μπραντ Πιτ κράτησε χαμηλό προφίλ και παρέλειψε το κόκκινο χαλί. Όταν όμως ανέβηκε στη σκηνή για να τιμήσει τον Μπράντλεϊ Κούπερ, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024