Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ: Έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι τους Ταρεμί και Ζιελίνσκι

Ίντερ: Έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι τους Ταρεμί και Ζιελίνσκι

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ίντερ έχει συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι με τους Πιοτρ Ζιελίνσκι και Μεχντί Ταρεμί προκειμένου να ενταχτούν στους νερατζούρι

Η Ίντερ μπορεί να προελαύνει στην φετινή Serie A και να είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού σκουντέντο, ούσα στο +7 από την δεύτερη Γιουβέντους, ωστόσο οι διοίκηση των νερατζούρι εργάζεται πυρετωδώς από τώρα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει συμφωνήσει ήδη με δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενταχτούν στον ιταλικό σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Μεχντί Ταρεμί της Πόρτο και τον Πιοτρ Ζιελίνσκι της Νάπολι.

Το συμβόλαιο του Ιρανού διεθνούς επιθετικού με την Πόρτο λήγει στο τέλος της σεζόν και Ίντερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού όπως αναφέρει ο Ρομάνο οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Ταρεμί θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2026, αποχωρώντας από τους Δράκους μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Με τον ίδιο τρόπο οι νερατζούρι έφτασαν σε συμφωνία και με τον Πιοτρ Ζιελίνσκι. Ο 29χρονος Πολωνός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Νάπολι και όπως όλα δείχνουν μετά από 8 χρόνια στον ιταλικό νότο θα γίνει κάτοικος Μιλάνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζιελίνσκι θα υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027.

Οι αναρτήσεις του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024