Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Τσιλόπουλος: Ο ταχύτατα ανερχόμενος τραγουδιστής που εντυπωσιάζει δίπλα σε Θοδωρή Φέρρη και Josephine

Χρήστος Τσιλόπουλος: Ο ταχύτατα ανερχόμενος τραγουδιστής που εντυπωσιάζει δίπλα σε Θοδωρή Φέρρη και Josephine

Ένας νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος εντυπωσίασε με την παρουσία του δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη και την Josephine στο Posidonio για περισσότερους από επτά μήνες. Τώρα θα τους ακολουθήσει και στη Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας όταν πηγαίνουμε σε ένα νυχτερινό κέντρο, πηγαίνουμε με σκοπό να απολαύσουμε τα «πρώτα» ονόματα. Αυτά που αποκαλούμε «ονόματα της μαρκίζας».

Δεν είναι, όμως, λίγες οι φορές που ένας νέος καλλιτέχνης καταφέρνει και κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ βρίσκεται σε αυτό που λέμε «πρώτα» ονόματα.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Χρήστου Τσιλόπουλου, ο οποίος φέτος τραγουδάει δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη και την Josephine. Το σχήμα που για περισσότερους από επτά μήνες αναστάτωσε την Αθήνα, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και μαζί τους ανηφορίζει και ο τάχιστα ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Χρήστος Τσιλόπουλος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι δίπλα σε αυτούς τους δυο καλλιτέχνες. Τον Θοδωρή τον παρακολουθώ χρόνια τώρα. Θαυμάζω τόσο τη φωνή του, όσο και τη συνολική πορεία του στον χώρο. Η Josephine από την άλλη είναι μια καταπληκτική performer που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση της. Επτά μήνες που ήμασταν στο ‘Posidonio’ περάσαμε καταπληκτικά και το ίδιο λαμβάναμε και από την ενέργεια του κόσμου. Η ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης από την άλλη έχει μια δικιά της αίγλη, όπως και το ‘Barbarella’ και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος της ανυπομονεί όσο και εμείς για τους μήνες που θα περάσουμε παρέα» λέει στο in, ο Χρήστος για την παρουσία του σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν.

Πρόκειται για έναν νέο καλλιτέχνη, ο οποίος πρόσφατα έκανε και το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι «Δώστα όλα», που κυκλοφορεί από την Panik.

«Το ‘Δώστα Όλα’ είναι εγώ. Από το πρώτο άκουσμα κούμπωσε μέσα μου και σκέφτηκα πως με αυτό θα ήθελα να ξεκινήσω τη δισκογραφική μου πορεία, γεγονός που ταίριαξε και με το όλο σκεπτικό της εταιρείας μου, της Panik Records, και έτσι καταλήξαμε να κάνουμε την αρχή με ένα πολύ ωραίο λαϊκό ζεϊμπέκικο. Δεν κρύβω πως νιώθω πολύ περήφανος που δύο τόσο σπουδαίοι δημιουργοί, ο Βασίλης Γαβριηλίδης στη μουσική και η Αγγελική Μακρυνιώτη τους στίχους, μου εμπιστεύτηκαν το τραγούδι τους στα πρώτα μου δισκογραφικά βήματα και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό» λέει αναφερόμενος στο νέο του τραγούδι.

Ενώ για την οικογένειά του -όπως την αποκαλεί- την Panik, θα πει «η οικογένεια της Panik Records, γιατί οικογένεια είναι, σε αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή που σου ανοίγει τις πόρτες της, και σε καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βίωσα και βιώνω. Η αλήθεια είναι πως έχω πολύ ωραίες και δημιουργικές σκέψεις σχετικά με την επαγγελματική μου πορεία και εύχομαι να τις δω να υλοποιούνται. Για την ώρα όμως εστιάζω στο σήμερα και στο πως θα εξελίσσομαι καθημερινά τόσο ως άνθρωπος όσο και ως καλλιτέχνης».

Δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα»

Ο Χρήστος δεν έγινε γνωστός μέσα από κάποιο βίντεο στο TikTok, η άλλα social media, όπως πολλοί συνάδερφοί του.

«Η αλήθεια είναι πως στην εποχή που ζούμε τα social media κατέχουν τον κυρίαρχο ρόλο σε πολλούς κλάδους και πόσο μάλλον στο δικό μας. Από πλευράς μου, και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω και την καλύτερη σχέση με αυτά ως μέσο προώθησης της δουλειάς μου, αν και καθημερινά προσπαθώ να εξελιχθώ και σε αυτό» θα πει αναφορικά με την σχέση του με τα social media.

Ενώ στη συνέχεια εξηγεί πως προτιμάει να γίνει γνωστός αργά και σταθερά, παρά να έχει ένα «πυροτέχνημα» και στη συνέχεια να εξαφανιστεί.

«Θεωρώ πως το παν είναι η σταθερότητα και η διάρκεια στο χρόνο. Πόσο μάλλον στη μουσική. Αυτό είναι και ένα κομμάτι της μαγείας της άλλωστε. Η στιγμιαία υπερπροβολή ή το «πυροτέχνημα», είναι κατ’εμέ μια μεγάλη παγίδα και θέλει ιδιαίτερο χειρισμό για να προσπεράσει αυτό το στάδιο και να καταφέρει να αντέξει στον χρόνο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλλιτέχνης που θα ήθελε το εφήμερο. Όλοι προσπαθούμε για την σταθερότητα η οποία θέλει χρόνο, υπομονή και συνεχή προσπάθεια».

Η νέα γενιά τραγουδιστών

Ο Χρήστος Τσιλόπουλος ανήκει σε μια νέα γενιά ταλαντούχων τραγουδιστών, οι οποίοι έρχονται με φόρα.

«Υπάρχουν πολλά νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά που έχουν πολλά να δώσουν και συνεπώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται καθημερινά. Πιστεύω όμως πως αν κάτι το αγαπάς πραγματικά (όπως στη δίκη μου περίπτωση είναι η αμέριστη αγάπη  μου για τη μουσική), αν έχεις ένα όνειρο, έναν στόχο, τότε πρέπει να επικεντρώνεσαι εκεί, να έχεις επιμονή και πίστη και να προχωράς. Με πίστη στον εαυτό σου και μη χάνοντας τις αξίες που έχεις ως άνθρωπος, καμία ‘αρένα’ δεν θα σε τρομάξει. Το άγχος και οι δυσκολίες θα γίνονται πάντα παραγωγικά και κίνητρο προσωπικής εξέλιξης που θα σε πηγαίνει μπροστά κάνοντας σε πιο δυνατό» λέει ο ίδιος.

Τέλος, αναφορικά με τον τραγουδιστή που είχε ως πρότυπο μεγαλώνοντας, ο Χρήστος Τσιλόπουλος θα πει πως «από μικρός άκουγα διάφορα είδη τόσο της ελληνικής, όσο και της ξένης δισκογραφίας».

«Η αλήθεια όμως είναι πως το λαϊκό τραγούδι ήταν και είναι αυτό που μου δημιουργεί τα πιο έντονα συναισθήματα. Κάθε καλλιτέχνης που μελετούσα μου έβγαζε κάτι το διαφορετικό. Συνεπώς δεν θα μπορούσα να πω πως είχα κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο μεγαλώνοντας, καθώς παρατηρούσα πως ενστερνιζόμουν διαφορετικά κομμάτια του καθενός και δεχόμουν άλλα ερεθίσματα από τη μουσική του. Όσον αφορά το ντουέτο, θαυμάζω  πολλούς Έλληνες τραγουδιστές και η αλήθεια είναι ότι και αρκετοί αυτοί που θα ήθελα να μου δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να συνεργαστώ» θα καταλήξει.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024