Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Σταμάτησε να τον βοηθήσει, της έκλεψε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε λίγη ώρα αργότερα

ΗΠΑ: Σταμάτησε να τον βοηθήσει, της έκλεψε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε λίγη ώρα αργότερα

Λίγα χιλιόμετρα μετά την κλοπή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ορλάντο, όταν μια 35χρονη σταμάτησε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, προκειμένου να βοηθήσει έναν άνδρα που είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Ωστόσο, ο άνδρας της έκλεψε το αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τη ζωή του.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/01) η 35χρονη γυναίκα κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο 50 στο Μπρούκσβιλ, κοντά στο Ορλάντο. Σε κάποια στιγμή είδε ένα αυτοκίνητο που είχε πέσει στη διαχωριστική νησίδα. Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητό της, προκειμένου να δει αν χρειάζεται κανείς βοήθεια.

Ο άνδρας δε φορούσε ζώνη ασφαλείας τη στιγμή της σύγκρουσης και «υπέστη θανατηφόρα τραύματα», δήλωσαν οι Αρχές. Ο 45χρονος οδηγός του φορτηγού υπέστη ελαφρά τραύματα

Τότε, όπως αναφέρει η nypost.com, είδε τον 29χρονο οδηγό του τρακαρισμένου αυτοκινήτου να πηγαίνει προς το μέρος της και να της κλέβει το αυτοκίνητο, αφήνοντάς τη στον αυτοκινητόδρομο μόνη και αβοήθητη.

Ο άνδρας προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο, όμως περίπου 5 χιλιόμετρα αργότερα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την Τροχαία, διέσχισε τη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.

Ο άνδρας δε φορούσε ζώνη ασφαλείας τη στιγμή της σύγκρουσης και «υπέστη θανατηφόρα τραύματα», δήλωσαν οι Αρχές. Ο 45χρονος οδηγός του φορτηγού υπέστη ελαφρά τραύματα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024