Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι: Ξανά εκτός ο Χάαλαντ, πάει για βασικός ο Ντε Μπρόινε (pic)

Μάντσεστερ Σίτι: Ξανά εκτός ο Χάαλαντ, πάει για βασικός ο Ντε Μπρόινε (pic)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Νιούκαστλ (13/1, 19:30) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στην Premier League, με τους Πολίτες να ταξιδεύουν στην Βόρεια Αγγλία για να αντιμετωπίσουν την Νιούκαστλ (19:30,13/1) αύριο το απόγευμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με τις «Καρακάξες» ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών της ομάδας και τόνισε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση του «Σέντ Τζέιμς Παρκ» καθώς δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100% και θα παραμείνει εκτός για ακόμη μία αναμέτρηση. Ο Νορβηγός έχει να αγωνιστεί με τους Πολίτες από την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στις αρχές του Δεκέμβρη.

Επίσης ο Καταλανός προπονητής ανέφερε ότι πλέον ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι έτοιμος και σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

«Ο Τζακ Γκρίλις ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς επέστρεψε σήμερα. Αντίθετα, οι Χάαλαντ και Στόουνς είναι εκτός για το ματς με την Νιούκαστλ», τόνισε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και στη συνέχεια ανέφερε:

«Είδα τον Ντε Μπρόινε να αισθάνεται καλά και να είναι δυναμικός. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τις προπονήσεις του πριν από το ματς με την Χάντερσφιλντ. Είναι έτοιμος να παίξει βασικός και το ταξίδι που κάναμε στο Άμπου Ντάμπι τον ωφέλησε».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024