Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα αρχή πριν από τον τραγικό θάνατο της Melissa - Τη σκότωσε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της

Η νέα αρχή πριν από τον τραγικό θάνατο της Melissa – Τη σκότωσε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της

Δεν μπορούν ακόμα να συμβιβαστούν με τη σκέψη πως δεν θα ξαναδούν τη Melissa Hoskins τα μέλη της οικογένειάς της.

Η οικογένεια της Melissa Hoskins είναι συντετριμμένη μετά τον τραγικό θάνατό της. Η Melissa έπεσε νεκρή όταν τη χτύπησε με το αυτοκίνητο ο σύζυγό της Rohan Dennis.

Σε μια δήλωση του πατέρα της Peter, που κυκλοφόρησε μέσω του AusCycling, η οικογένεια χαρακτηρίζει τη Melissa Hoskins ελεύθερο πνεύμα και δηλώνει συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό της.

Είμαστε συντετριμμένοι και εξακολουθούμε να παλεύουμε να επεξεργαστούμε αυτό που έχει συμβεί

«Είμαστε συντετριμμένοι και εξακολουθούμε να παλεύουμε να επεξεργαστούμε αυτό που έχει συμβεί. Όχι μόνο χάσαμε μια κόρη και μια αδερφή, αλλά τα παιδιά έχασαν τη μητέρα τους, ένα ελεύθερο πνεύμα, έναν άνθρωπο δοτικό με υπομονή και όρεξη για ζωή.

Ήταν ο βράχος της ζωής τους και της δικής μας και πρέπει να τιμήσουμε τη μνήμη της ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά γνωρίζοντας ποια ήταν, τι αντιπροσώπευε και τι έδωσε σε όλους όσους άγγιξε στη ζωή.

Η θλίψη και το κύμα υποστήριξης μας έχει κυριεύσει. Στη σύντομη ζωή της η Melissa είχε τόσα πολλά θετικά σημεία επαφής σε όλο τον κόσμο.

Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη θλίψη μας ιδιωτικά και δεν θα κάνουμε άλλα σχόλια. Ζητάμε από τα μέσα ενμέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας και των παιδιών της Melissa».

Το νέο ξεκίνημα και οι αλλαγές πριν την τραγωδία

Η Melissa, σύμφωνα με τις αρχές, πέθανε όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από το όχημα του συζύγου της και Ολυμπιονίκη ποδηλάτη στις 30 Δεκεμβρίου κοντά στο σπίτι τους στην Αδελαΐδα.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βασιλικό Νοσοκομείο της Αδελαΐδας με σοβαρά τραύματα και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα.

Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες στον Rohan Dennis και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο τον Μάρτιο.

Ο πατέρας των δύο παιδιών εθεάθη να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο ενώ στεκόταν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους το πρωί της Τρίτης, με φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού να αναφέρουν ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή του.

Οι δυο τους, σύμφωνα με πηγές, σχεδίαζαν να ανοίξουν τον δικό τους αμπελώνα στους λόφους της Αδελαΐδας.

Είχαν πρόσφατα μετακομίσει στο σπίτι τους στο Medindie μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά προετοιμάζονταν για τη ζωή τους μετά τη συνταξιοδότηση.

Ο Rohan Dennis είχε αποσυρθεί τον περασμένο χρόνο μετά από 16 χρόνια στο άθλημα της ποδηλασίας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024