Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεχάντρο Γκαρνάτσο: Μια... όαση στο Μάντσεστερ (vids)

Αλεχάντρο Γκαρνάτσο: Μια… όαση στο Μάντσεστερ (vids)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι ό,τι καλύτερο έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος και μέσα από τα προβλήματα της ομάδας έχει καταφέρει να ανελιχθεί και να εξελιχθεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια πολύ περίεργη σεζόν, γεμάτη προβλήματα και κινδυνεύει να μείνει εκτός από όλους τους στόχους της από πάρα πολύ νωρίς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» χαιρέτησαν την Ευρώπη από τους ομίλους, αφού τερμάτισαν τέταρτοι στον όμιλο (Μπάγερν, Κοπεγχάγη, Γαλατασαράι), είναι μακριά από την τετράδα στην Αγγλία και έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.

Ένας 19χρονος που κάνει απίστευτα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ καλείται να διαχειριστεί μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, η ομάδα έχει πολλούς τραυματισμούς, ενώ την ίδια ώρα είναι μέσα στην εσωστρέφεια και τα αποδυτήρια μυρίζουν… μπαρούτι. Το βράδυ της Τρίτης στο Ολντ Τράφορντ, σε ακόμη ένα ματς τα βρήκε σκούρα, αφού είδε την τρομερή φέτος Άστον Βίλα να την κερδίζει με 2-0, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα και η κατάσταση έμοιαζε πολύ δύσκολη και για τον Ολλανδό, αλλά και για την ομάδα, αφού θα έμενε πολύ πιο πίσω από τους αντιπάλους της…

Το σημείο αναφοράς στη φετινή Γιουνάιτεντ

Όμως ο Τεν Χαγκ είδε την ομάδα του να βγαίνει και να «μασάει» σίδερα και να την καθοδηγεί ένας 19χρονος Αργεντινός, που είναι η… όαση στην… έρημο του Μάντσεστερ. Ο λόγος φυσικά για τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος πήρε από το χέρι τους κόκκινους διαβόλους, σκόραρε δύο φορές και ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικός, δείχνοντας ότι αποτελεί το next big thing του συλλόγου στην ασύλληπτη ανατροπή κόντρα στη Βίλα με 3-2.

Ο Γκαρνάτσο ήταν ο κορυφαίος του ματς, όχι μόνο για τα δύο γκολ, αλλά για τη γενικότερη παρουσία του, ήταν κινητικότατος και μόνιμος κίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα. Μπορεί να έχει βγει στην… επιφάνεια από την περασμένη σεζόν, όμως μέσα σε λίγους μήνες έχει εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και τις απουσίες, είναι βασικός και… αναντικατάστατος και έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς.

Η αξία του είναι δεδομένη, στο transfermarkt ανεβαίνει συνεχώς, ενώ βελτιώνεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να στηρίζεται όλο και περισσότερο πάνω του.

Μετά από 14 ματς που έχει ξεκινήσει βασικός, ο Γκαρνάτσο έχει 5 τέρματα, είναι όλα όμως κομβικά. Στην Premier League έχει 3 γκολ και 1 ασίστ, με τα δύο κόντρα στη Βίλα να δίνουν πολύτιμο τρίποντο, την ώρα που το άλλο του τέρμα είναι ίσως το καλύτερο της σεζόν στην Ευρώπη. Αυτό το αδιανόητο ψαλιδάκι κόντρα στην Έβερτον που επίσης καθόρισε το ματς για την ομάδα του Τεν Χαγκ.

Η εμπιστοσύνη του Τεν Χαγκ

Ο Αργεντινός εξτρέμ πέρσι πήρε το… βάπτισμα του πυρός από τον Τεν Χαγκ και τον δικαίωσε έχοντας σε 37 ματς 6 γκολ και 6 ασίστ, φέτος όμως ο ρόλος του είναι ακόμη πιο σημαντικός. Παρότι είναι μόλις 19 η Γιουνάιτεντ και ο Ολλανδός τον εμπιστεύονται, είναι ήδη διεθνής 3 φορές με την εθνική ομάδα της αλμπισελέστε, ενώ το καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές μέχρι το 2028.

Στον Γκαρνάτσο βλέπουν τον επόμενο μεγάλο σταρ της ομάδας, ο πρώτος 1,5 χρόνος του στο Ολντ Τράφορντ είναι πολύ ενθαρρυντικά, ενώ εκτός των άλλων και συγκριτικά με παρόμοιες περιπτώσεις του παρελθόντος, ο 19χρονος Αργεντινός δείχνει να έχει τα μυαλά στο… κεφάλι του. Κάτι πολύ σημαντικό, για να κάνει μια σπουδαία καριέρα…

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024