Πραγματοποιώντας άλλο ένα double-double μέσα στη σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην 21η νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά των Ορλάντο Μάτζικ με σκορ 118-114 στο Ουισκόνσιν.
Ο «Greek Freak» μπορεί να μην ήταν απόλυτα εύστοχος στα εντός πεδιάς σουτ, έδειξε όμως ότι πόσο ασταμάτητος είναι αφού οι παίκτες της ομάδας από την Φλόριντα δεν μπορούσαν να τον… κουμαντάρουν παρά μόνο κάνοντάς του φάουλ.
Έτσι ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση σκοράροντας 37 πόντους (11/25 εντός πεδιάς, 15/19 βολές), κατεβάζοντας 10 ριμπάουντ, μοιράζοντας 6 ασίστ και φιλοδωρώντας τους αντιπάλους του με 2 τάπες, περίπου 37 λεπτά που τον άφησε ο Έιντριαν Γκρίφιν στο παρκέ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.