Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σόφι Τέρνερ σε σχέση με περιζήτητο εργένη - Ο πρώην σύντροφος της Μαρίας - Ολυμπίας

Η Σόφι Τέρνερ σε σχέση με περιζήτητο εργένη – Ο πρώην σύντροφος της Μαρίας – Ολυμπίας

Η Σόφι Τέρνερ έχει βρει την ευτυχία μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Joe Jonas. Ποιος είναι ο περιζήτητος εργένης της Βρετανίας.

Λίγο καιρό μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Joe Jonas, η Σόφι Τέρνερ έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του πιο περιζήτητου εργένη της Βρετανίας Peregrine Pearson.

H 27χρονη ηθοποιός Σόφι Τέρνερ, που βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον Joe Jonas, απαθανατίστηκε να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας των media Peregrine Pearson.

Η ηθοποιός και ο Peregrine, γνωστός στους φίλους του ως Perry, εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να φιλιούνται σε έξοδό τους τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι στη Γαλλία.

H 27χρονη ηθοποιός Σόφι Τέρνερ απαθανατίστηκε να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας των media Peregrine Pearson

Τα φιλιά τους είχαν έρθει αφότου ο πρώην σύντροφός της Joe Jonas υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και το ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία προσωρινής επιμέλειας για τις δύο κόρες του.

Η τελευταία τους εμφάνιση υποδηλώνει ότι δίνουν μια ευκαιρία στο ειδύλλιό τους, καθώς έδειχναν ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Φρεσκοχωρισμένος από τη Μαρία – Ολυμπία

Φρεσκοχωρισμένος είναι όμως και ο 29χρονος Peregrine Pearson που είχε σχέση με τη βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου, Μαρία – Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας.

Ήταν τον Σεπτέμβριο που ο Peregrine Pearson χώρισε από την 27χρονη Μαρία – Ολυμπία.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω τους χωρισμούς τους και δίνοντας μια ευκαιρία στη δική τους σχέση.

Στη διάρκεια της ρομαντικής βόλτας τους δεν μπορούσαν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο, ανταλλάζοντας παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου.

Ο Peregrine Pearson είναι ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος του Michael Pearson, ενός πρώην παραγωγού ταινιών που κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024