Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Γουίλ Σμιθ εξομολογείται: «Έχω κάνει πολλά λάθη»

Ο Γουίλ Σμιθ εξομολογείται: «Έχω κάνει πολλά λάθη»

Η διορατική άποψη του Σμιθ για την αντίληψη που έχει το κοινό για εκείνον.

Το περιβόητο χαστούκι στα Όσκαρ αλλά και τα προβεβλημένα προβλήματα του γάμου, ήταν αρκετά για να κάνουν τον Γουίλ Σμιθ να προβληματιστεί σχετικά με τα λάθη που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας το Σάββατο (2/12), ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του και τον τρόπο που πλέον αντιμετωπίζει τη ζωή. «Έχω κάνει άπειρα λάθη», είπε χαρακτηριστικά.

«Η φήμη είναι ένα μοναδικό τέρας. Δεν μπορείς να ενθουσιάζεσαι πολύ όταν οι άνθρωποι λένε καλά πράγματα για σένα, γιατί τότε όταν οι άνθρωποι λένε κακά πράγματα για σένα, αγωνίζεσαι και υποφέρεις περισσότερο», πρόσθεσε.

«Είμαι βαθιά άνθρωπος και βρίσκομαι στη διαδικασία τελειοποίησης της αρετής μου»

Συνεχίζοντας, είπε: «Πρέπει να είμαι ξεκάθαρος για το ποιος είμαι και τι προσπαθώ να κάνω στον κόσμο».

Ο διάσημος ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν θέλει να «χρειάζεται» το χειροκρότημα των άλλων για να «μείνει συγκεντρωμένος στην αποστολή [του]». «Και την ίδια στιγμή, είμαι βαθιά άνθρωπος. Και βρίσκομαι στη διαδικασία τελειοποίησης της αρετής μου».

Η σχέση του με το κοινό

Η διορατική άποψη του Σμιθ για την αντίληψη που έχει το κοινό για εκείνον σε σχέση με την προσπάθειά του να αναπτυχθεί στην επαγγελματική του ζωή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ, τον Οκτώβριο ότι έχουν χωρίσει εδώ και επτά χρόνια.

Η είδηση-βόμβα ήρθε πριν από τα απομνημονεύματα της ηθοποιού, «Worthy», τα οποία έκτοτε αποκάλυψαν ένα σωρό προσωπικές λεπτομέρειες του γάμου – συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων, των δωματίων σεξ και των λειτουργιών ενός «ανοιχτού γάμου».

Φυσικά, η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές που θυμούνται τον 55χρονο ηθοποιό να χαστουκίζει τον Κρις Ροκ στη σκηνή στα Όσκαρ του 2022, αφού ο κωμικός έκανε ένα αστείο εις βάρος της Πίνκετ Σμιθ. Ως αποτέλεσμα, η Ακαδημία αποφάσισε να αποκλείσει τον Σμιθ από τα Όσκαρ και όλες τις εκδηλώσεις της για 10 χρόνια. «Αποδέχομαι και σέβομαι την απόφαση της Ακαδημίας», είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός στο Page Six.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024