Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέοι μπελάδες για την Έβερτον: Πιθανή νέα αφαίρεση βαθμών

Νέοι μπελάδες για την Έβερτον: Πιθανή νέα αφαίρεση βαθμών

Η Εβερτον φέρεται να έχει παραβιάσει τους κανόνες δαπανών και τη σεζόν 2022/2023, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη με νέα τιμωρία.

Δεν έχουν τελειωμό τα μπλεξίματα της Έβερτον! Η ομάδα από το Λίβερπουλ έχει τιμωρηθεί ήδη με αφαίρεση 10 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε η ανεξάρτητη αρχή, εξαιτίας των παραβιάσεων στους οικονομικούς κανόνες της Premier League.

Όμως τα «Ζαχαρωτά» ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με νέα αφαίρεση βαθμών καθώς η Έβερτον, όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι της Premier League ,ετοιμάζεται να υποβάλει τους λογαριασμούς της για τη σεζόν 2022-23 στην Premier League πριν τις 31 Δεκεμβρίου, και όχι έως τον Μάρτιο όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αντιμέτωπη με νέα τιμωρία η Εβερτον

Σύμφωνα με τους «Times», οι νέοι κανόνες που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προβλέπουν ότι οι απλές παραβιάσεις των οικονομικών κανόνων θα αντιμετωπίζονται γρήγορα, ώστε να επιλύονται πριν από το τέλος της σεζόν. Έτσι υπάρχουν φόβοι  ότι εάν χρησιμοποιηθεί το ίδιο σύστημα υπολογισμού, η ομάδα θα μπορούσε να τιμωρηθεί ξανά και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι η προθεσμία για το τέλος της σεζόν που ορίζεται από τους νέους κανόνες καλύπτει μεμονωμένες ή ξεκάθαρες παραβιάσεις των οικονομικών κανόνων, σε αντίθεση με τις πιο περίπλοκες υποθέσεις που αφορούν τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024