Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λίλαρντ και η… πρώτη φορά των Μπακς (pic, vid)

Ο Λίλαρντ και η… πρώτη φορά των Μπακς (pic, vid)

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ οδήγησε του Μπακς στη νίκη επί των Ράπτορς και πέτυχε κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία του Μιλγουόκι…

Επική εμφάνιση στο Τορόντο από τους Μπακς, που νίκησαν με 128-112 τους Ράπτορς χάρη στους 67 πόντους που έβαλαν μαζί οι Ντέιμιαν Λίλαρντ και Μαλίκ Μπίσλι.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εκτός με πρόβλημα στη γάμπα, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν σχετικά εύκολα στο Τορόντο έχοντας σε φοβερό βράδυ τον Λίλαρντ, που σκόραρε ξανά από το… logo και πέτυχε κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise.

LOGO LILLARD. pic.twitter.com/jdesZltu08

— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 16, 2023

Ο «Dame» σκόραρε 35 πόντους, στη νίκη των Μπακς, αλλά παράλληλα έδωσε την ασίστ για άλλους 35, γεγονός που συμβάινει για πρώτη φορά από παίκτη του Μιλγουόκι σε έναν αγώνα. Σπουδαίο επίτευγμα, αν σκεφτεί κανείς πως -σχεδόν- όλα τα ρεκόρ και οι πρωτιές στις στατιστικές κατηγορίες των «ελαφιών» ανηκούν στον Γιάννη.

Τα απίθανα νούμερα του

Με την απουσία του Γιάννη λόγω τραυματισμού να δημιουργεί αμφιβολίες για το αποτέλεσμα που θα μπορούσαν να πάρουν οι Μπακς στο Τορόντο, ο Λίλαρντ θύμησε σε όλους τον… Πόρτλαντ εαυτό του και καθόρισε την αναμέτρηση με την εμφάνισή του. Σε 31 λεπτά είχε 37 πόντοι με 5/8 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 15/16 βολές, 4 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα.

Μπορεί η απόδοσή του ακόμη να μην έχει την σταθερότητα και τη συνέπεια που θέλουν τόσο ο ίδιος αλλά και οι Μπακς, όμως εμφανίσεις σαν τη χτεσινοβραδινή, χτίζουν momentum και τον γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Με την επάνοδο του Γιάννη, το Μιλγουόκι ευελπιστεί να ξεκινήσει ένα καλό σερί παρόλο που η σεζόν είναι μόλις στο ξεκίνημά της και ο δρόμος πως ένα ενδεχόμενο δαχτυλίδι είναι ακόμη μακρύς…

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024