Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνε για δεύτερο γύρο στη Σαουδική Αραβία - Τα μεγάλα ονόματα της Premier League που παίρνουν σειρά

Πάνε για δεύτερο γύρο στη Σαουδική Αραβία – Τα μεγάλα ονόματα της Premier League που παίρνουν σειρά

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται για νέες «βόμβες» από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την Premier League...

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν αλλάξει μέσα σε ένα καλοκαίρι το στάτους του ποδοσφαίρου ξοδεύοντας πακτωλό χρημάτων για δεκάδες ποδοσφαιριστές, θέλοντας να φτιάξουν την κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ασία, το καλοκαίρι ήταν μόνο η αρχή, καθώς έχουν βάλει στόχο να επενδύσουν περισσότερα χρήματα στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους και έχουν ήδη βάλει στο μάτι τοπ ονόματα από την Premier League.

Πάνε να ρίξουν ξανά «τρελά» χρήματα από τη Σαουδική Αραβία

Σύμφωνα με το γνωστό δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα των Σαουδαράβων είναι αυτό του Μπρόυνο Φερνάντες, αλλά και του Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ταμείο δημοσίων επενδύσεων της Αραβικής χώρας (PIF), το οποίο διαχειρίζεται τις τέσσερεις κορυφαίες ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος (Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί, Αλ Χιλάλ) είναι διατεθειμένο να προχωρήσει σε νέες ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις και να προσεγγίσει κι άλλους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πότε θέλουν να τους αποκτήσουν…

Το PIF αναμένεται να προσεγγίσει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2024, ενώ οι επαφές ενδέχεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, αλλά και τον Βέλγο σταρ της Σίτι.

Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, έχοντας στις σκέψεις τους τους δύο ποδοσφαιριστές των ομάδων του Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ συνάντησε τον ατζέντη του Κέβιν Ντε Μπρόινε για να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ παράγοντας της Αλ Νασρ κατέθεσε τεράστια προσφορά για να πάρει τα δικαιώματα του Βέλγου σταρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2025.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024