Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητος ο Φερστάπεν, πήρε τη νίκη και στο Σάο Πάολο (pic)

Ασταμάτητος ο Φερστάπεν, πήρε τη νίκη και στο Σάο Πάολο (pic)

Ο Ολλανδός πιλότος απέδειξε για μια ακόμα φορά πως δεν έχει αντίπαλο, παίρνοντας τη νίκη στο Grand Prix της Βραζιλίας.

Με τον Μαξ Φερστάπεν να πανηγυρίζει τη 17η νίκη του στους 20 φετινούς αγώνες της Formula 1, ολοκληρώθηκε το Grand Prix της Βραζιλίας, στην πίστα Ιντερλάγκος του Σάο Πάολο.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, που έχει εξασφαλίσει προ καιρού τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του, είδε και πάλι πρώτος την καρό σημαία και έφτασε τις 52 νίκες στην καριέρα του, ξεπερνώντας στην τέταρτη θέση τον Αλέν Προστ και φτάνοντας μία νίκη μακριά από τον -τρίτο στη σχετική κατάταξη- Σεμπάστιαν Φέτελ.

Εφτασε τις 52 νίκες και έγραψε ιστορία

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Βρετανός Λάντο Νόρις με McLaren, ενώ τρομερή μάχη έγινε για το τρίτο σκαλί του βάθρου, με τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Σέρχιο Πέρες να εναλλάσσονται μέχρι τον τελευταίο γύρο, με τον Ισπανό «πιλότο» της Aston Martin να αναδεικνύεται τελικά νικητής της μονομαχίας.

Kόκκινη σημαία

Να σημειωθεί ότι ο Σαρλ Λεκλέρκ (Ferrari) τέθηκε εκτός αγώνα στο γύρο σχηματισμού, όταν είχε έξοδο στη στροφή 7 και κατέληξε στις μπαριέρες (έσπασε η εμπρός αεροτομή του). Προσπάθησε να ξεκινήσει για να φτάσει στα πιτ, αλλά ενημέρωσε μέσω της ενδοεπικοινωνίας ότι «έχασε» τα υδραυλικά και σταμάτησε σε οδό διαφυγής. Με την εκκίνηση ο Χούλκενμπεργκ (Haas) είχε επαφή με τη Williams του Άλμπον, με αποτέλεσμα ο Ταϊλανδός να χτυπήσει την άλλη Haas του Κέβιν Μάγκνουσεν και από τα θραύσματα που σκορπίστηκαν να βγει κόκκινη σημαία, προκειμένου να διακοπεί ο αγώνας και να καθαριστεί η πίστα. Με τη σειρά του ο Μάγκνουσεν χτύπησε από πίσω τον Πιάστρι, με τους μηχανικούς της McLaren να καταφέρνουν στη διάρκεια της διακοπής να επιδιορθώσουν τη ζημιά. Στον αντίποδα, Μάγκνουσεν και Αλμπον δεν μπόρεσαν να επανεκκινήσουν τον αγώνα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024