Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραυλού για δωρεά στους πληγέντες της Θεσσαλίας: H εθνική ευεργεσία στάση ζωής για τους Έλληνες εφοπλιστές

Τραυλού για δωρεά στους πληγέντες της Θεσσαλίας: H εθνική ευεργεσία στάση ζωής για τους Έλληνες εφοπλιστές

Η ναυτιλία των Ελλήνων αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, τους διαχρονικούς, συνεπείς, ουσιαστικούς δεσμούς με την πατρίδα, υπογράμμισε η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Το δικό της «ευχαριστώ» στους Έλληνες εφοπλιστές για την άμεση ανταπόκριση στο εθνικό κάλεσμα στήριξης των πληγέντων στη Θεσσαλία απηύθυνε η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού.

Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά της ελληνικής ναυτιλίας η κ. Τραυλού υπογράμμισε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, που ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά σε ένα εθνικό κάλεσμα. Ένα επιτακτικό κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας».

Δωρεά 50 εκατ. ευρώ από τους Έλληνες Εφοπλιστές για τα έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Ακολούθως πρόσθεσε πως «η ναυτιλία των Ελλήνων αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, τους διαχρονικούς, συνεπείς, ουσιαστικούς δεσμούς με την πατρίδα. Η εθνική ευεργεσία αποτελεί στάση ζωής για τους Έλληνες εφοπλιστές».

Υπενθυμίζεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, όπου συζήτησαν την πορεία των σχεδίων για την αποκατάσταση των καταστροφών στη Θεσσαλία.

Η ΕΕΑ εκεί ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την απόφαση του ελληνικού εφοπλισμού να προχωρήσει σε δωρεά 50 εκατ. ευρώ για τα έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές, μια κίνηση για την οποία ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το προεδρείο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επεσήμανε πως, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, η κυβέρνηση έχει καταρτίσει ήδη κατάλογο έργων που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τους συγκεκριμένους πόρους.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024