Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλί Σαμπανσί: Σοβαρό ατύχημα για τον Τούρκο επιχειρηματία στη Λέρο - Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Αλί Σαμπανσί: Σοβαρό ατύχημα για τον Τούρκο επιχειρηματία στη Λέρο – Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ο ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines οδηγούσε το ταχύπλοο σκάφος, το οποίο έπεσε σε βράχια μεταξύ Λειψών και Λέρου. Ο ίδιος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ενώ η σύζυγός του έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας, Αλί Σαμπανσί, μετά από ατύχημα που είχε με ταχύπλοο σκάφος.

Ο ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding ήταν αυτός που οδηγούσε το σκάφος, το οποίο έπεσε σε βράχια μεταξύ Λειψών και Λέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε με τη γυναίκα και τα παιδιά τους από τους Λειψούς σε εστιατόριο στη Λέρο. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, έχουν τραυματιστεί σοβαρά ενώ τα δύο παιδιά τους είναι καλά στην υγεία τους, αφού πρόλαβαν και πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν το ατύχημα.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου, όπου ο Σαμπανσί υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις και αργότερα μεταφέρθηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό, όπως αποκαλύπτει η Cumhuriyet ενώ το CNNTurk τονίζει ότι τώρα βρίσκεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο μεγιστάνας παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση και η σύζυγός του έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα, ωστόσο η κατάστασή της παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία του Αλί Σαμπανσί, Esas Holding, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το τι συνέβη, ανέφερε: «Ο πρόεδρος της Esas Holding Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί είχαν ένα θαλάσσιο ατύχημα στις 24 Αυγούστου 2023 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η θεραπεία τους συνεχίζεται και η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις».

Η οικογένεια Σαμπανσί είναι μια από τις πιο πλούσιες επιχειρηματικές οικογένειες στην Τουρκία και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes. Ο Αλί Σαμπανσί είναι πρόεδρος της Esas Holding και ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines. Η σύζυγός του είναι κόρη του μεγιστάνα, Αϊντίν Ντογάν.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024