Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Gatwick ακύρωσαν προγραμματισμένη απεργία τους - Η συμφωνία για καλύτερη αμοιβή

Βρετανία: Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Gatwick ακύρωσαν προγραμματισμένη απεργία τους – Η συμφωνία για καλύτερη αμοιβή

«Πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα»

Ανεστάλησαν οι προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο Gatwick της Βρετανίας αυτό το Σαββατοκύριακο μετά την αποδοχή από τους εργαζόμενους βελτιωμένων προτάσεων για τις αποδοχές τους, ανακοίνωσε σήμερα το συνδικάτο Unite.

«Το Unite προέβη στον συντονισμό σχετικά με τις εργασιακές διαφορές στο Gatwick για να διασφαλίσει μισθολογικές αυξήσεις που αξίζουν τα μέλη του», αναφέρει η γενική γραμματέας του συνδικάτου Σάρον Γκρέιχαμ σε ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Τόνισε πως πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα και πως «η εκστρατεία αμοιβών στο αεροδρόμιο του Gatwick αυτό το καλοκαίρι είναι ένα από τα πιο ξεκάθαρα παραδείγματα για το πώς η αμείλικτη εστίαση του Unite στις εργασίες, τις αμοιβές και τις συνθήκες αποφέρει άμεσα οικονομικά μερίσματα για τα μέλη της».

Το Unite σημείωσε ότι τα μέλη του που εργάζονται σε μια από τις εταιρείες προσωπικού εδάφους στο Gatwick αποδέχθηκε αύξηση 14% των μισθών.

«Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή προγραμματισμός για περαιτέρω κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο» πρόσθεσε η Γκρέιχαμ.

Επιπλέον τα μέλη του συνδικάτου θα λάβουν βελτιωμένα ποσοστά υπερωριών και καλύτερες αποδοχές ασθενείας. Κατά τη διάρκεια της διαμάχης, το Unite έχει υπερδιπλασιάσει τα μέλη της στην εταιρεία.

Ο περιφερειακός αξιωματικός του Unite, Dominic Rothwell, δήλωσε: «Αυτή ήταν μια εξαιρετικά περίπλοκη εκστρατεία και η επιτυχία της απλά δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τη δέσμευση των εκπροσώπων και των μελών του συνδικάτου στο Gatwick».

«Το Unite δεν θα επαναπαυθεί στις δάφνες της και θα χρησιμοποιήσει τις φετινές μάχες αμοιβών ως βάση για μελλοντικές εκστρατείες στο αεροδρόμιο» κατέληξε ο Rothwell.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024