Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εριέττα Κούρκουλου: «Όταν ένας μπαμπάς είναι πιο ενεργός στο σπίτι, επηρεάζεται θετικά το παιδί»

Εριέττα Κούρκουλου: «Όταν ένας μπαμπάς είναι πιο ενεργός στο σπίτι, επηρεάζεται θετικά το παιδί»

Η άποψη της για το μεγάλωμα των παιδιών και από τους δύο γονείς.

Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από το νέο της podcast Kind talks σχολιάζει τους ρόλους των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους.

Παρέα με τον ηθοποιό και κουμπάρο της, Θάνο Αλεξίου, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα και στις ανάγκες ενός παιδιού. Επίσης τις συνέπειες που θα αντιμετώπιζε ένας άνδρας αν απείχει συνειδητά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μένοντας στο σπίτι μαζί με το παιδί του.

Οι μπαμπάδες και η βοήθεια στο μεγάλωμα των παιδιών

«Όταν ένας μπαμπάς είναι πιο ενεργός στο σπίτι, νομίζω ότι επηρεάζεται θετικά το παιδί. Αυτό λέει τουλάχιστον και η εμπειρία μου. Εμείς έχουμε ένα ζευγάρι φιλικό που το μοιράζονται 50-50 το παιδί τους και δεν έχουν βοήθεια από επιλογή. Ήθελαν να ασχοληθούν οι ίδιοι και είναι απόλυτα απαραίτητο, όταν μπορείς να το κάνεις.

Περνώντας λίγες μέρες με αυτό το ζευγάρι, είδα μετά τη διαφορά με την προσπάθεια που έκανε ο Βύρωνας να έρθει πιο κοντά στον Νίκο», ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου για τον σύντροφό της και τον ρόλο του ως πατέρας δίπλα στον μικρό τους, Νίκο.

Και σχολίασε: «Το θέτω σε κοινωνικό πλαίσιο γιατί οι άνδρες δεν υποστηρίζεστε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι αποδεκτό κάποια στιγμή, ένας μπαμπάς να κάτσει – συνειδητά και από επιλογή – σπίτι του και να αφήσει τη γυναίκα του να δουλέψει. Γιατί έτσι θέλει, έτσι αισθάνεται και για το ο,τιδήποτε», είπε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από την εκπομπή Kind talks και το νέο της podcast.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024