Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης κάλπης - Εχθρός μας ο εφησυχασμός

Πέτσας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης κάλπης – Εχθρός μας ο εφησυχασμός

«Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο για την Ελλάδα, είμαι πεπεισμένος ότι από το 2023 έως το 2027 μπορούμε να κάνουμε άλματα», είπε ο Στέλιος Πέτσας

«Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης κάλπης. Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός, με το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, έδειξε ότι έχει αλλάξει σελίδα», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «εχθρός μας είναι ο εφησυχασμός, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να είμαστε κοντά στην κοινωνία, με ταπεινότητα, με σοβαρότητα, να εξηγούμε την πολιτική μας πρόταση ώστε να επαναληφθεί το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου για να έχουμε μία ισχυρή, αυτοδύναμη, κυβέρνηση».

«Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο για την Ελλάδα, είμαι πεπεισμένος ότι από το 2023 έως το 2027 μπορούμε να κάνουμε άλματα . Η συγκυρία δεν ήταν ευνοϊκή τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα να μπορέσουμε να έχουμε το μέρισμα της ανάπτυξης για όλους τους Έλληνες», πρόσθεσε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖ Α επιδίδονται σε παροχολογία

Επίσης, ο κ. Πέτσας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για υπερβολική παροχολογία και υποστήριξε πως διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει περισσότερους φόρους. «Από το άγχος να δείξουν ότι έχουν κάποια σοβαρή πρόταση, για να δείξουν ότι υπάρχουν τα χρήματα για αυτήν την υπερβολική παροχολογία και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ άρχισαν να λένε για τα μερίσματα, για τον ΕΝΦΙΑ, για τις γονικές παροχές.

Έδειξαν να διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει περισσότερους φόρους στους Έλληνες, όταν η δική μας πολιτική είναι ξεκάθαρη: Μείωση φόρων και εισφορών, με υπευθυνότητα, με εμπιστοσύνη, χωρίς να διαταραχθεί η δημοσιονομική ισορροπία. Δείχνουν τη βαθιά τους βούληση που είναι η υπερφορολόγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μόνο μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Εμείς έχουμε επενδύσει σε μία πολιτική που φέρνει επενδύσεις, φέρνει δουλειές και σηκώνει τα βάρη από τις πλάτες των Ελλήνων», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «το βασικό πρόγραμμα που έχει το ΠΑΣΟΚ κοστίζει περίπου 12 δισ. ευρώ τον χρόνο», ενώ «το πρόγραμμα της ΝΔ για την τετραετία κοστίζει 9 δισ. ευρώ», ξεκαθαρίζοντας ότι «τα μερίσματα αφορούν και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024