Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτέλεσε με σφαίρες στο κεφάλι τη 16χρονη με το μωράκι της - Αρνείται το μακελειό στην Καλιφόρνια ο 25χρονος

Εκτέλεσε με σφαίρες στο κεφάλι τη 16χρονη με το μωράκι της – Αρνείται το μακελειό στην Καλιφόρνια ο 25χρονος

Αθώος στις κατηγορίες για το μακελειό στην Καλιφόρνια δήλωσε ο 25χρονος Noah David. Εκτιμούν ότι εκτέλεσε την Alissa Parraz και τον 10 μηνών γιο της.

Ήταν στα μέσα Ιανουαρίου που το μακελειό στην Καλιφόρνια έκανε τον γύρο του κόσμου. Ανάμεσα στα θύματα μια 16χρονη με το 10 μηνών μωράκι της. Οι αρχές προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες στη σύλληψη δύο μελών συμμορίας για τις δολοφονίες της εξαμελούς οικογένειας.

Ο 25χρονος Noah David Beard παραπέμφθηκε σε δίκη στο δικαστήριο της κομητείας Tulare για τον ρόλο του στη μαζική σφαγή στην Καλιφόρνια. Οι ανακριτές, σύμφωνα με τη Metro, θεωρούν ότι ήταν αυτός που εκτέλεσε τη 16χρονη Alissa Parraz και τον 10 μηνών γιο της Nycholas Parraz.

Το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας τη μοιραία νύχτα καταγράφει έναν άντρα να την ακολουθεί. Φαίνεται καθώς τους πλησιάζει να βγάζει όπλο. Εκείνη προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεφύγει. Είχε το 10 μηνών μωράκι της στην αγκαλιά.

Ο συνεργός του Angel «Nanu» Uriarte παραμένει στο νοσοκομείο. Όταν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες προσπάθησαν να τον συλλάβουν στις 3 Φεβρουαρίου τους επιτέθηκε και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Όλοι περιμένουν απαντήσεις τις τελευταίες τρεις εβδομάδες για το μακελειό στην Καλιφόρνια. Οι δύο ύποπτοι, σύμφωνα με δηλώσεις του σερίφη της κομητείας Tulare, Mike Boudreaux, είχαν ταυτοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου. Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανατριχιαστική επίθεση.

Είχαν τεθεί υπό συνεχή παρακολούθηση μέχρι να καταφέρουν οι αρχές να συλλέξουν ουσιαστικά στοιχεία εναντίον τους. «Γνωρίζαμε κάθε κίνηση που έκαναν. Το κοινό δεν βρισκόταν σε κίνδυνο», υπογράμμισε.

Η μαφιόζικη εκτέλεση οδήγησε στον θάνατο τους Eladio Parraz Jr, 52, Marcos Parraz, 19, Jennifer Analla, 49, Rosa Parraz, 17, Alissa Parraz, 16, και Nycholas Parraz, 10 μηνών. Όλα τα θύματα είχαν δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι.

Οι ερευνητές προσπαθούν να προσδιορίσουν το κίνητρο για το αιματοκύλισμα. Πιστεύουν ότι συνδέεται με βεντέτα ανάμεσα σε συμμορίες. «Είχα αναφέρει ότι πρόκειται για πυροβολισμούς τύπου καρτέλ και αυτό ακριβώς φαίνεται να είναι».

Οι Noah David Beard και Angel «Nanu» Uriarte είναι γνωστοί για τη συνεργασία τους με τους Nortenos. Πρόκειται για συμμορία του δρόμου που συνδέεται με τη συμμορία της φυλακής Nuestra Familia.

Από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον δύο μέλη της οικογένειας που ξεκληρίστηκε ήταν μέλη των Surenos, αντίπαλης συμμορίας που είναι γνωστή στη νότια Καλιφόρνια.

Η προσπάθεια διαφυγής της Alissa Parraz

Οι κάμερες έχουν καταγράψει την αντριχιαστική στιγμή που η απελπισμένη 16χρονη Alissa Parraz προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα μέλη συμμορίας που την καταδιώκουν στην Καλιφόρνια. Οι κάμερες την έχουν καταγράψει να πετάει το 10 μηνών μωράκι της πάνω από ένα φράχτη, καθώς βρίσκονται μια ανάσα πίσω τους οι εκτελεστές.

«Έρχονται ξανά μέσα, παρακαλώ βιαστείτε» ακούγεται να λέει στο τηλεφώνημά της στις αρχές. Εκλιπαρεί για βοήθεια. Την κυνηγούν. «Έρχονται ξανά μέσα. Είμαι πολύ φοβισμένη. Οι τύποι έρχονται. Σας παρακαλώ βιαστείτε, επιστρέφουν μέσα». Αυτά είναι τα τελευταία λόγια της.

Η Alissa φεύγει από το σπίτι με το 10 μηνών μωράκι της. Προσπαθεί απελπισμένα να γλιτώσει από τη μανία τους. Για αυτό και καταγράφεται να πετάει το μωράκι της πάνω από το φράχτη. Θέλει να το σώσει με κάθε προσπάθεια.

Στιγμές αργότερα η 16χρονη και το 10 μηνών μωράκι της είναι νεκροί. Έχουν εκτελεστεί. Βρέθηκαν αργότερα σε ένα χαντάκι. Κρατούσε ακόμα στην αγκαλιά της τον μικρό Nycholas. Κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια. Εκεί όπου είχαν εκτελεστεί τέσσερα ακόμα μέλη της οικογένειάς της.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024