Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ινδονησία: Ανακάλυψε ότι ο επί 10 μήνες σύζυγός της ήταν γυναίκα

Ινδονησία: Ανακάλυψε ότι ο επί 10 μήνες σύζυγός της ήταν γυναίκα

Δεν έβγαζε ποτέ τα ρούχα του μπροστά σε άλλους, ούτε καν στη γυναίκα του και έκανε μπάνιο με τα ρούχα όταν ήταν άλλοι στο σπίτι.

Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μία γυναίκα από την Ινδονησία όταν έμαθε ότι ο επί δέκα μήνες «σύζυγός της» ήταν στη πραγματικότητα γυναίκα.

Η 22χρονη από την πόλη Ζάμπι, γνώρισε τον σύζυγό της σε μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών. Ήταν εγγεγραμμένος ως Ahnaf Arrafif και ισχυριζόταν ότι ήταν ένας επιτυχημένος γιατρός που είχε σπουδάσει στο εξωτερικό.

Αφού γνωρίστηκα ο Ahnaf Arrafif πήγε να μείνει μαζί της. Όλη αυτή την περίοδο της συγκατοίκησης τους συμπεριφέρθηκε άψογα. Βοήθησε μάλιστα την 22χρονη να φροντίσει τους γονείς της, που ήταν άρρωστοι εκείνη την εποχή, οπότε όταν της έκανε πρόταση γάμου λίγες εβδομάδες αργότερα, οι γονείς της έδωσαν γρήγορα την συγκατάθεσή τους.

Λίγο μετά τον γάμο της, η 22χρονη και η οικογένειά της άρχισαν να παρατηρούν περίεργα πράγματα για τον νεαρό άνδρα που τους έκαναν να τον υποψιαστούν. Πρώτον παρά τα παρακάλια της, ο Ahnaf δεν την πήρε ποτέ στο πατρικό του για να συναντήσει τους γονείς του. Δεύτερον, είχε ένα χαλαρό πρόγραμμά, το οποίο δεν ταίριαζε στη πραγματικότητα με τη καριέρα ενός γιατρού.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι ο Ahnaf δεν έβγαζε ποτέ τα ρούχα του μπροστά σε άλλους, ούτε καν στη γυναίκα του και έκανε μπάνιο με τα ρούχα όταν ήταν άλλοι στο σπίτι.

Το World of Buzz αναφέρει ότι όταν η γυναίκα ρωτούσε τον σύζυγό της για τα εξογκώματα στο στήθος του, εκείνος της απαντούσε ότι είχε ορμονικό πρόβλημα.

Μια μέρα όταν αυτός επέστρεψε στο σπίτι και ετοιμάστηκε να κάνει ντους, η πεθερά του απαίτησε να γδυθεί για να αποδείξει ότι ήταν άντρας.

Αυτός έβγαλε τα ρούχα του, αποκαλύπτοντας αυτό που είχε υποψιαστεί η μητέρα της 22χρονης,  ότι στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024