Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναι οι άνδρες θέλουν να φορούν γυναικεία εσώρουχα και υπάρχει λόγος

Ναι οι άνδρες θέλουν να φορούν γυναικεία εσώρουχα και υπάρχει λόγος

Γιατί κάποιοι άνδρες γουστάρουν τα γυναικεία εσώρουχα; Πολλά τα σουξέ που έχουν γραφτεί, πολλές οι απόψεις.

Είναι δυνατόν να κάνουμε αυτήν την συζήτηση το 2021; Από μια μικρή έρευνα που έκανα είναι….

Γιατί τόσος ντόρος; Γιατί τόση ντροπή; Γιατί τόσες απορίες; Σε αυτή την στήλη δεν κρίνουμε, αλλά ξεκαθαρίζουμε, πειραματιζόμαστε και τολμάμε. Μια μικρή συζήτηση στο διάλλειμα έφερε το θέμα από το κρεβάτι… στο πληκτρολόγιο μου. Γιατί κάποιοι άνδρες γουστάρουν τα γυναικεία εσώρουχα; Πολλά τα σουξέ που έχουν γραφτεί, πολλές οι απόψεις.

Αν θέλετε να μάθετε γιατί κάποιοι άνδρες θέλουν να δοκιμάσουν – φορούν – τολμούν – γουστάρουν τα  γυναικεία εσώρουχα.

Εγώ κατέληξα στα παρακάτω.

Touch me, touch me I wanna feel your body – Samantha Fox

Τα γυναικεία εσώρουχα έχουν υπέροχη αίσθηση στο δέρμα ενός άνδρα. Ρωτήστε οποιονδήποτε άντρα έχει φορέσει και δείτε αν δεν συμφωνεί μαζί μου. Το μαλακό ύφασμα είτε βαμβάκι, νάιλον, μετάξι ή σατέν αισθάνεται εκπληκτικό.

Ο Τζόι από «Τα Φιλαράκια» πάντως είχε πειστεί.

Αυτό από μόνο του θα πρέπει να απαντήσει στην ερώτησή σας, αλλά αν δεν πειστήκατε ακόμα τότε συνεχίστε την ανάγνωση.

You look so perfect standing there in my American Apparel underwear – 5 Seconds Of Summer

Μπορεί να ξετρελάνει ακόμα και έναν άνδρα άγριο με λαχτάρα για τις γυναίκες. Ρωτήστε οποιονδήποτε άντρα που έχει ερωτευτεί μια γυναίκα ενώ φοράει εσώρουχα και θα ακούσετε για μερικές από τις πιο συναρπαστικές σεξουαλικές περιπέτειες ποτέ. Για ορισμένους άνδρες, το να φορούν γυναικεία εσώρουχα τρώει «απαγορευμένα φρούτα». Αυτό από μόνο του μπορεί να προσφέρει κάποια άτακτη ευχαρίστηση.

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου με φέρνουν πιο κοντά σου – Νίκος Καρβέλας

Το να φοράτε γυναικεία εσώρουχα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να είσαι γυναίκα – ή να γίνεις πιο οικείος με μια γυναίκα. Και οι δύο αυτοί ψυχολογικοί παράγοντες είναι ένας μεγάλος λόγος για τους άνδρες που αγαπούν να φορούν γυναικεία εσώρουχα. Ίσως με αυτόν τον τρόπο σας αποδεικνύουν τελικά πόσο μπρουτάλ είναι. Αν δεν «κολλάω» να φορέσω το καλσόν σου, κολλάω να σε διεκδικήσω ή να σου μιλήσω ανοιχτά ή να είμαι ευαίσθητος ή να κλάψω μπροστά σου; Το βρακί της συζύγου είναι η απάντηση στην τοξική αρρενωπότητα; Όχι. Αλλά είναι ένα βήμα.

Άλλα υπόσχεται η μύτη και άλλα το βρακί σου αλήτη – Μίριαμ Απλού

Μια συνάδελφος με ρώτησε όταν έμαθε ότι θα γράψω αυτό το άρθρο: «Αν φοράει ο σύντροφος μου γυναικεία εσώρουχα είναι γκέι;». Σίγουρα σας πέρασε και εσάς από το μυαλό. Σωστά;

Είναι απίθανο (;!) ο σύντροφος σας να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά σαφώς ενδιαφέρεται για το cross-dressing, και αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Το cross-dressing είναι αρκετά κοινό στους ετεροφυλόφιλους άνδρες, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε εάν οι προτιμήσεις του είναι πολύ άβολες για εσάς. Έχει ήδη δείξει ότι είναι σε θέση να σας ευχαριστήσει, να κάνει έρωτα με τον τρόπο που απολαμβάνετε – οπότε δεν θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε κάποιο συμβιβασμό μαζί του;

Πολλά ζευγάρια βρίσκουν έναν τρόπο να καλύψουν φετιχιστικές επιθυμίες αναζητώντας ισορροπία στο στιλ τους. Μετά από όλα, θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας σε μη σεξουαλικές περιοχές που απαιτούν επίσης κάποια διαπραγμάτευση – αυτό είναι το θέμα της οικοδόμησης μακροχρόνιων σχέσεων. Εάν τον αγαπάτε και αν οι περισσότερες πτυχές της σχέσης λειτουργούν, δεν αξίζει να την διατηρήσετε;

Ζούμε ακόμα στην εποχή που αν ένας στρείτ ή γκέι άνδρας θέλει κάτι διαφορετικό πρέπει να του αλλάξουμε σεξουαλική ταυτότητα για να μην χαλάσει η μπεσαμέλ;  Ας φοράει ότι θέλει, αρκεί να σου κάνει τα γούστα και αν σου κάνει τα γούστα να του κάνεις και εσύ τα δικά του.

Πριν από αρκετά χρόνια, η Βικτόρια Μπέκαμ είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της, ο βρετανός πρώην άσος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ δανείζεται και φορά τα εσώρουχά της, την είδατε να υποφέρει;

Underneath your clothes. There’s an endless story. There’s the man I chose. There’s my territory – Shakira

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024