Ο Σον Κόνερι ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών
Ο ηθοποιός Σον Κόνερι είναι ο καλύτερος Τζέημς Μποντ όλων των εποχών, όπως αποφάνθηκαν οι σινεφίλ στη Βρετανία, πατρίδα του θρυλικού πράκτορα 007. Ο δημοφιλής Σκωτσέζος ηθοποιός επικράτησε με διαφορά σε έρευνα που έκανε βρετανικό περιοδικό
Ο ηθοποιός Σον Κόνερι είναι ο καλύτερος Τζέημς Μποντ όλων των εποχών, όπως αποφάνθηκαν οι σινεφίλ στη Βρετανία, πατρίδα του θρυλικού πράκτορα 007. Ο δημοφιλής Σκωτσέζος ηθοποιός επικράτησε με διαφορά σε έρευνα που έκανε βρετανικό περιοδικό.
Ο καλύτερος Τζέιμς Μπόντ – και με τη βούλα του κοινού – είναι ο Σον Κόνερι. Στην έρευνα που έκανε το βρετανικό περιοδικό Radio Times, ο 89χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός νίκησε με συντριπτική διαφορά. Με 44% έβγαλε «νοκ αουτ» τους Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν, Ντάνιελ Κρέγκ και Τζορτζ Λέιζενμπι.
O Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό πράκτορα 007, στην ταινία «δρ. ΝΟ», το 1962 ενώ υποδύθηκε τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ σε 6 ταινίες.
«Μάχη» έδωσε κυρίως με τον Τίμοθι Ντάλτον, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 32%, πρωταγωνιστής της ταινίας «The Living Daylights», το 1987.
Στην τρίτη θέση με 23% ο Πιρς Μπρόσναν, πρωταγωνιστής του «Golden Eye», το 1995.
Είχαν ήδη τεθεί εκτός μάχης, από τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας, άλλοι τρεις Τζεημς Μποντ. Ο Ροτζερ Μουρ, πράκτορας 007 στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Ακόμα πιο χαμηλά στις προτιμήσεις των Βρετανών ο Ντάνιελ Κρεγκ, παρότι υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερις ταινίες ενώ η πέμπτη – με τίτλο «No Time to Die»- αναμένεται στους κινηματογράφους. τον Νοέμβριο.
Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Τζορτζ Λέιζενμπι, ο οποίος ενσάρκωσε τον Βρετανό κατάσκοπο σε μία μόνο ταινία, με τίτλο «On Her Majesty’s Secret Service».
- Ασιάτης τραγουδά Κατερίνα Λιόλου και γίνεται viral
- Μικρό ιατρικό αεροπλάνο συνετρίβη στα βουνά του Νέου Μεξικού – Νεκροί και οι τέσσερις επιβαίνοντες
- Η Αίγυπτος παρουσίασε δύο αναστηλωμένους τάφους του Νέου Βασιλείου στο Λούξορ [φωτογραφίες]
- Μίλιτσιτς: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό – Είναι γελοίο»
- Στις 21 Μαΐου ανακοινώνει το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού – Η ανάρτηση στα social media
- Δίδαξε τσιφτετέλι: Τα «έσπασε» η Antigoni στον Β’ ημιτελικό της Eurovision
