Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον τρόπο που η ίδια επιλέγει να χειρίζεται τις σχέσεις της.

Με αφορμή την νέα ταινία «Για πάντα» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννης Τσιμιτσέλη η ηθοποιός  αναφέρθηκε για το αν υπάρχει το «για πάντα στη ζωή της».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει το για πάντα. Αυτό όμως κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Για ένα ζευγάρι που έχει φθάσει 80 χρόνων λες αυτοί οι άνθρωποι ήταν μαζί για πάντα. Όμως το θέμα είναι το για πάντα να είναι καλά. Είμαι ρομαντική, θα ήθελα να μου συμβεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή. Ακόμη και το «για πάντα» να μη συμβεί, το θέμα είναι να είμαστε ειλικρινείς και αληθινοί την κάθε στιγμή. Και να είμαστε με τον άνθρωπο που θέλουμε, χωρίς να συμβιβαζόμαστε, αλλιώς να μην είμαστε…»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ό,τι Δε Συνέβη Ποτέ Είναι Ότι Δε Ποθήσαμε Αρκετά #ήόχι; #repost @giapantamovie @village_gr #syntomastouskinimatografous #kalovrady

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις

Η Κατερίνα Γερονικολού σχολίασε και παλιότερη δήλωση του αγαπημένου της για το αν κάνουν σχέδια για τη σχέση τους. «Ούτε εκκλησία υπάρχει, ούτε τα σκαλιά της. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξανά στη ζωή μου γάμος ή όχι. Αυτό είναι σχετικό. Αφήνω τη ζωή να με αιφνιδιάζει και να μου φέρνει πράγματα» είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η ηθοποιός συμφώνησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπορώ Να Στηριχτώ σε Σένα; #repost from @giapantamovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις

«Δεν κάνω σχέδια. Δεν κάνω προγραμματισμούς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε μια σχέση είναι να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Μου αρέσει πολύ μέσα στη σχέση ο άλλος να με διεκδικεί κάθε μέρα και να το κάνω κι εγώ. Να είμαστε και οι δύο όπως κάθε ζευγάρι στην αρχή. Να υπάρχει το γλυκό κυνηγητό» τόνισε και συνέχισε: «Και οι φιλίες νομίζω ότι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις δεν θέλω να αφήνονται. Ακόμη και αυτή με τη μαμά μου. Πρέπει να λέμε «σε αγαπώ» και να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας στον άλλον. Οι σχέσεις χρειάζονται ανάσες, δεν μπορούν να μπαίνουν στο ρελαντί»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο