Μπορεί να απέχουμε πολύ περισσότερο από έξι μήνες από τη Eurovision του 2020 η οποία θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ωστόσο πολλές χώρες έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τον μεγάλη διαγωνισμό τραγουδιού.

Πολλές χώρες, μάλιστα, έχουν αρχίσει να ψάχνουν για καλλιτέχνες και τραγουδιστές, τους οποίους προσεγγίζουν για να τους εκπροσωπήσουν στον μουσικό διαγωνισμό το 2020.

Ένα από τα ονόματα που γράφει τη δική του ιστορία στη Eurovision, και ας έχει συμμετάσχει μόλις δύο φορές, μια ως διαγωνιζόμενη και μια ως καλεσμένη, είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2018 και το Fuego έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται και όπως είναι λογικό πολλές χώρες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εκπροσωπηθούν από εκείνη στον διαγωνισμό του 2020.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε όλη την Ευρώπη να χορεύει Fuego το 2018 και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, με πολλούς να κάνουν λόγο για αδικία.

Ποια χώρα πλησιάζει στο «ναι»

Η Ισπανία έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της, κάνοντας πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα.

Μάλιστα, η Φουρέιρα είναι πολύ αγαπητή στην Ισπανία και έχει κάνει ιδιαίτερη επιτυχία εκεί, ενώ η εκρηκτική της παρουσία στη Eurovision του 2018 έκανε, φαίνεται, αρκετές χώρες να ζηλέψουν.

Όπως ανέφερε, όμως, ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου» δεν δέχτηκε την πρόταση καθώς θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες για ένα διάστημα με στόχο μία διεθνή καριέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας