Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Riverdale: Ο Archie ζωντανεύει στην μικρή οθόνη

Riverdale: Ο Archie ζωντανεύει στην μικρή οθόνη

Μαντώ Σιώμου O Archie, η Betty, η Veronica, ο Jughead και ο Reggie, οι αγαπημένοι χαρακτήρες του εμβληματικού κόμικ Archie της δεκαετίας του 1940, έρχονται στην μικρή οθόνη. Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι The CW, έδωσε το πράσινο φως για τον πιλότο της σειράς Riverdale, που είναι βασισμένη στο σύμπαν των Archie Comics. Το σενάριο της […]

Μαντώ Σιώμου

O Archie, η Betty, η Veronica, ο Jughead και ο Reggie, οι αγαπημένοι χαρακτήρες του εμβληματικού κόμικ Archie της δεκαετίας του 1940, έρχονται στην μικρή οθόνη.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι The CW, έδωσε το πράσινο φως για τον πιλότο της σειράς Riverdale, που είναι βασισμένη στο σύμπαν των Archie Comics.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Roberto Aguirre-Sacasa (Supergirl, Glee), ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή, σε συνεργασία με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter (Arrow, The Flash), καθώς και τον Jon Goldwater (Archie Comics).

Το Riverdale, σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς, θα παρουσιάζει μια νέα, πιο τολμηρή και ανατρεπτική εικόνα για το κόσμο και τους χαρακτήρες των κόμικς. Τοποθετημένο στη σύγχρονη εποχή, θα εξερευνά τις σουρεαλιστικές ανατροπές της ζωής, σε μια μικρή φανταστική πόλη στη Νέα Υόρκη, και θα μελετά την καθημερινή τρέλα, αλλά και το σκοτάδι που κρύβεται κάτω από το ηθικό προσωπείο της πόλης.

Ο σεναριογράφος Roberto Aguirre-Sacasa σε μια παλαιότερη συνέντευξή του, δηλώνει ότι μπορεί να δούμε στη σειρά και υπερφυσικά στοιχεία από την σειρά των κόμικς, Afterlife with Archie, που περιέχει αποκάλυψη των ζόμπι. Ενώ παρομοιάζει το Riverdale με το Twin Peaks.
«Η σειρά Twin Peaks είχε αρκετά κωμικά στοιχεία αλλά παρέμενε πολύ σοβαρή. Την ίδια ισορροπία προσπαθούμε να πετύχουμε και στο Riverdale», επισημαίνει ο σεναριογράφος.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στο ερωτικό τρίγωνο του Archie Andrews, με το κορίτσι της διπλανής πόρτας Βetty Cooper και την πλούσια Veronica Lodge, και θα περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες από το κόμικ, μεταξύ των οποίων, ο αντίπαλος του Archie, Reggie Mantle, και ο τεμπέλης και καλύτερός του φίλος, Jughead Jones. Ο δημοφιλής ομοφυλόφιλος χαρακτήρας Kevin Keller, θα παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο.

Εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες, η σειρά θα συμπεριλάβει κι άλλα πρόσωπα από την επεκτατική βιβλιοθήκη του Archie, όπως την Josie και τις Pussycats.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024