Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 4+1 καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου

Οι 4+1 καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου

Eπιμέλεια: Μαρία Παπουτσή Κομεντί, δραματικές αλλά και γουέστερν ταινίες στη μικρή οθόνη για όσους επιλέξουν τη θαλπωρή του σπιτιού το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα 28 και 29 Νοεμβρίου. ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ – ΕΡΤ2 21:00 (Les Emotifs Anonymes) Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2010 Σκηνοθεσία: Ζαν – Πιέρ Αμερί Πρωταγωνιστούν: Μπενουά Πελβούρ, Ιζαμπέλ Καρέ, Λορέλα […]

Eπιμέλεια: Μαρία Παπουτσή

Κομεντί, δραματικές αλλά και γουέστερν ταινίες στη μικρή οθόνη για όσους επιλέξουν τη θαλπωρή του σπιτιού το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα 28 και 29 Νοεμβρίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ – ΕΡΤ2 21:00
(Les Emotifs Anonymes)
Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2010
Σκηνοθεσία: Ζαν – Πιέρ Αμερί
Πρωταγωνιστούν: Μπενουά Πελβούρ, Ιζαμπέλ Καρέ, Λορέλα Κραβότα
Διάρκεια: 80′



Τι συμβαίνει όταν ένας άντρας και μια γυναίκα μοιράζονται ένα κοινό πάθος; Ερωτεύονται. Και αυτό συμβαίνει στον Jean-René, το αφεντικό ενός μικρού εργοστασίου σοκολάτας, και την Angelique, μια ταλαντούχα δημιουργό σοκολάτας που μόλις προσέλαβε. Τι συμβαίνει όταν ένα άκρως συναισθηματικό άτομο συναντά επίσης μια πολύ συναισθηματική γυναίκα; Ερωτεύονται, και αυτό είναι που συμβαίνει στον Jean-René και την Angelique που μοιράζονται το ίδιο μειονέκτημα. Αλλά το να είναι παθολογικά δειλοί δεν κάνει τα πράγματα εύκολα για αυτούς.
Έτσι, το αν θα τα καταφέρουν να τα βρουν μαζί, να ενώσουν τις μοναξιές τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι μετά από όλα αυτά είναι ένα θέμα εικασίας.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΣΚΑΪ 22:10
(The Family)
Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2013
Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μισέλ Φάιφερ, Τόμι Λι Τζόουνς
Διάρκεια: 111′



Μπορεί το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να λειτουργεί άψογα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να προστατέψει τους μάρτυρες από τον ίδιο τους τον εαυτό. Ειδικά, αν πρόκειται για πρώην μέλη της μαφίας που είναι εθισμένα στην παρανομία. Ο Fred Manzoni (Robert De Niro), ένας σκληροτράχηλος και βίαιος Αμερικανός μαφιόζος μετακομίζει με τη σύζυγό του (Michelle Pfeifer) και τα δύο του παιδιά σε μια ήσυχη κωμόπολη της Νορμανδίας υπό την επίβλεψη ενός πράκτορα του FBI (Tommy Lee Jones).
Όμως, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η φύση των ανθρώπων και η οικογένεια Manzoni θα υποκύψει ξανά στις εγκληματικές της συνήθειες. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μερικοί «παλιόφιλοι» από τη Νέα Υόρκη αποφασίσουν να επισκεφτούν τη Γαλλία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η γραφική και ήρεμη γαλλική κωμόπολη θα γίνει σύντομα το σκηνικό μιας εκρηκτικής αντιπαράθεσης.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΗΛΑ – ACTION 24 23:00
(The Valley of Elah)
Δραματική περιπέτεια
αμερικανικής παραγωγής 2007
Σκηνοθεσία: Πολ Χάγκις
Πρωταγωνιστούν: Τόμι Λι Τζόουνς, Σαρλίζ Θερόν, Σούζαν Σάραντον, Τζος Μπρόλιν, Τζέισον Πάτρικ, Τζέιμς Φράνκο
Διάρκεια: 114′



Ο βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ Χανκ Ντίρφιλντ απολαμβάνει πλέον μια ήρεμη ζωή με τη σύζυγό του στο Μάνρο της πολιτείας του Τενεσί. Διαθέτοντας υψηλό το φρόνημα του καθήκοντος απέναντι στα ιδανικά της πατρίδας του, ο Χανκ ποτέ δεν αμφισβήτησε το κύρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Μέχρι τη στιγμή που πληροφορείται πως τα ίχνη του γιου του Μάικ αγνοούνται, αμέσως μετά την επιστροφή του από το μέτωπο του Ιράκ. Ο μεγάλος του γιος είχε σκοτωθεί στη μάχη.
Όμως δε συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και με τον Μάικ. Αποφασισμένος να ρίξει φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του γιου του, ο Χανκ ταξιδεύει μέχρι το Φορτ Ραντ της πολιτείας του Νέου Μεξικού, τη μονάδα που υπηρετούσε ο Μάικ. Η πρώτη επαφή με το προσωπικό της βάσης δεν είναι ενθαρρυντική…

Συγκλονιστικό αντιπολεμικό δράμα, που κέρδισε το βραβείο SIGNIS στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ ο Τόμι Λι Τζόουνς ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Αʼ ανδρικού ρόλου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ – ΕΡΤ2 21:00
(The Hired Hand)
Γουέστερν
, αμερικανικής παραγωγής του 1971
Σκηνοθεσία: Πίτερ Φόντα
Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Φόντα, Γουόρεν Όουτς, Βέρνα Μπλουμ
Σενάριο: Άλαν Σάρπ (από το ομότιτλο μυθιστόρημα του)
Διάρκεια: 93′


Οι τρεις τους αποφασίζουν να κάνουν μια στάση στην πόλη Ντελ Νόρτε, μια μικρή πόλη στην μέση του πουθενά που την διοικεί ο διεφθαρμένος Μακ Βέι.
Ο Χάρις και ο Γκρίφεν σχεδιάζουν να επιστρέψουν στην Καλιφόρνια και να ψάξουν για δουλειά και ο Κόλινγκς τους ανακοινώνει πως θέλει να επιστρέψει στην γυναίκα του που έχει εγκαταλείψει χρόνια.
Ο Γκρίφεν τους αφήνει για λίγο στο μπαρ μέχρι να φέρει προμήθειες αλλά κάποιοι αλήτες του Μακ Βέι τον σκοτώνουν εν ψυχρό χωρίς αιτία.
Ο Κόλινγκς και ο Χάρις ξεφεύγουν αλλά το βράδυ επιστρέφουν για να εκδικηθούν και ο Κόλινγκς πυροβολεί τον Μακ Βέι τραυματίζοντας τον.

BAARIA: Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ – MEGA 00:20
Δραματική
ταινία, ιταλο-γαλλική παραγωγής του 2009
Σκηνοθεσία: Τζιουζέπε Τορνατόρε
Πρωταγωνιστούν: Μόνικα Μπελούτσι, Ραούλ Μπόβα, Άντζελα Μολίνα, Φραντσέσκο Σιάνα, Μάργκαρετ Μαντέ



Ο Τορνατόρε έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται για μια αυτοβιογραφική ταινία, αλλά για το πιο προσωπικό του project μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα έπος, με αρκετές δόσεις χιούμορ, που ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια τριών γενεών στη Σικελία, η οποία είναι και η πατρίδα του σκηνοθέτη.

Μια από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν γυριστεί στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια.


Δείτε τι παίζει τώρα και όλες τις ταινίες της ημέρας


entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024