Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ένα κουτί ειν' στην πόρτα μου αν είναι δώρο φέρ' το!»

«Ένα κουτί ειν’ στην πόρτα μου αν είναι δώρο φέρ’ το!»

Το «mikroTHEATRO» παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο για παιδιά από δύο χρονών και πάνω με ήρωες την Τιτίκα και τον Τίμο, στο Παιδικό Τμήμα του καταστήματος Metropolis, το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 12:00 μ.μ. Το «mikroTHEATRO» παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο κατάλληλο για παιδιά από δύο χρονών και πάνω με τίτλο «Ένα κουτί ειν’ στην πόρτα μου […]

Το «mikroTHEATRO» παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο για παιδιά από δύο χρονών και πάνω με ήρωες την Τιτίκα και τον Τίμο, στο Παιδικό Τμήμα του καταστήματος Metropolis, το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 12:00 μ.μ.
Το «mikroTHEATRO» παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο κατάλληλο για παιδιά από δύο χρονών και πάνω με τίτλο «Ένα κουτί ειν’ στην πόρτα μου αν είναι δώρο φέρ’ το!» με ήρωες την Τιτίκα και τον Τίμο, στο Παιδικό Τμήμα, στον ημιόροφο του καταστήματος Metropolis, το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι.
Δύο ηθοποιοί-εμψυχωτές διαμορφώνουν ένα άκρως θεατρικό κλίμα χρησιμοποιώντας τεχνικές σωματικής έκφρασης, αισθητικές φόρμες, μιμική, τεχνικές κούκλας, σωματοποιημένη μαριονέτα, παντομίμα και κινησιολογία καρτούν μέσα σε μία παράσταση που θυμίζει κόμικ!!
Οι ήρωες κωμικοί, αστείες καρικατούρες, γκαφατζήδες, αφελείς παλιάτσοι ή αδέξιοι τσιρκολάνοι ξετυλίγουν την κωμική τους ιστορία που όμως πρωταγωνίστες τελικά θα είναι τα παιδιά!
Η συμμετοχή των παιδιών προκύπτει αβίαστα μέσα από ένα κατάλληλο πρόγραμμα θεατρικού παιχνιδιού με στόχο την ψυχαγωγία, την συμμετοχή στην θεατρική δράση, την ομαδικότητα και την φιλία!!!

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024