Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι συναυλίες που ρίχνουν την τιμή του εισιτηρίου

Οι συναυλίες που ρίχνουν την τιμή του εισιτηρίου

Λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι έλληνες πολίτες έπειτα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και της διάθεσης του κόσμου, αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ήταν προγραμματισμένα για την τρέχουσα περίοδο, έχουν οδηγηθεί σε αναβολή. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες εκδηλώσεις, που σε πείσμα των συνθηκών, πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα, […]

Λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι έλληνες πολίτες έπειτα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και της διάθεσης του κόσμου, αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ήταν προγραμματισμένα για την τρέχουσα περίοδο, έχουν οδηγηθεί σε αναβολή.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες εκδηλώσεις, που σε πείσμα των συνθηκών, πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα, μειώνοντας μάλιστα τις τιμές των εισιτηρίων –με τη σύμφωνη γνώμη των καλλιτεχνών- με σκοπό περισσότερο από κάθε άλλη φορά να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει και να ξεχάσει -έστω και για λίγες ώρες- τις ανησυχίες και προβλήματά του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τρεις συναυλίες που πρόκειται να συμβούν στην Αθήνα την εβδομάδα που διανύουμε:

4ο Cuba Festival (8 Ιουλίου 2015)
Σε μείωση στις τιμές των εισιτήριων για το 4ο Cuba Festival προχωρά η διοργανώτρια εταιρεία, έπειτα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Το μουσικοχορευτικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη και οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 10 ευρώ στην προπώληση και στα 12 ευρώ στο ταμείο την ημέρα του φεστιβάλ. Όσοι είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο των 12 ευρώ -κατά την πρώτη φάση της προπώλησης- θα έχουν μια μπίρα ή αναψυκτικό προσφορά.

Παράλληλα, το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες στέλνει ο Luis Frank Arias των Soneros de Verdad που θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη χώρα μας στο πλαίσιο του Cuba Festival.

«Είμαι ο Luis Frank καλλιτεχνικός διευθυντής των Soneros de Verdad. Ελλάδα, Αθήνα ακούστε με προσεχτικά ερχόμαστε να δώσουμε μια συναυλία στις 8 Ιουλίου στην Αθήνα για να συμπαρασταθούμε να βγει η Ελλάδα από την κρίση με μια συναυλία αγάπης και μεγάλης φιλίας. Οι Soneros de Verdad στην Ελλάδα στην Αθήνα για να βγούμε από την κρίση με την καλύτερη μουσική του κόσμου!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Ιmam Baildi (9 Ιουλίου 2015)
Oι Imam Baildi ετοιμάζονται για τη μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, μειώνοντας την τιμή εισόδου, λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι, το εισιτήριο για τη συναυλία διαμορφώνεται στα 10 ευρώ, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει η Κατερίνα Πολέμη.

Gramatik (10 και Ιουλίου 2015)
Ο σλοβένος DJ έρχεται στη χώρα μας για δυο εμφανίσεις σε Αθήνα (10/7) και Πάτρα (11/7), στο Votanikos Open Air Stage και Loca Beach Bar αντίστοιχα.

Σε συνεργασία με το management και την διοργανώτρια εταιρία, αναφορικά με την εμφάνισή του στη χώρα μας, ο Gramatik ζήτησε την μείωση των τιμών των εισιτηρίων, προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις του, ώστε πλέον οι τιμές των εισιτηρίων να διαμορφώνονται ως εξής: Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 13 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια των 15 ευρώ, θα δικαιούνται ένα ποτό από τα μπαρ του χώρου, με την επίδειξη του εισιτηρίου.

entertainment.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024