Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρινέλλα: Μου αρέσει το διαφορετικό, αλλά δεν παύω να είμαι τραγουδίστρια στα μπουζούκια

Μαρινέλλα: Μου αρέσει το διαφορετικό, αλλά δεν παύω να είμαι τραγουδίστρια στα μπουζούκια

...

Τζωρτζίνα Ντούτση

Η Μαρινέλλα ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες «με έναν ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο» πλαισιωμένη από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας και τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης».

Μια μικρή γεύση για όσα θα ακούσουμε και θα δούμε τις πέντε αυτές βραδιές μετά την προσθήκη και τρίτης συναυλίας στο Παλλάς, λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων (11, 12 και 18 Απριλίου στις 20:30 στο Παλλάς / 22 και 23 Απριλίου στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) πήραμε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/04 στο Παλλάς παρουσία της ίδιας της ερμηνεύτριας και συντελεστών.

Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη, ενώ θα ερμηνεύσει τραγούδια έχοντας στο πλάι της τον φημισμένο κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό. Η Μαρινέλλα χαρακτήρισε τις συναυλίες αυτές «ένα μουσικό υπερθέαμα» καθώς στη σκηνή θα πλαισιώνεται από περισσότερους από 100 συντελεστές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μαρινέλλα ταξιδεύει στην Κέρκυρα στις 5/04, όπου θα παραμείνει μερικές ημέρες για τις πρόβες της με τους μουσικούς, ενώ όπως μας αποκάλυψε, η ίδια δεν έχει ακόμα ακούσει τις ανανεωμένες και διαφορετικές ενορχηστρώσεις των διαχρονικών τραγουδιών της από τους κερκυραίους μουσικούς οι οποίοι τα επαναπροσεγγίζουν μέσα από μια swing και jazz ματιά.

«Πάντοτε μου αρέσει να εμπιστεύομαι, να συνεργάζομαι με νέους ανθρώπους. Είναι σημαντικό για εμάς τους καλλιτέχνες, να μπορούμε να παρουσιάζουμε στο κοινό τη δουλειά μας με έναν ανανεωμένο τρόπο. Το να μπορείς να ερμηνεύσεις τα τραγούδια σου με συνοδεία 35 πνευστών οργάνων, μια Φιλαρμονική Ορχήστρα και 60μελή χορωδία, δεν είναι κάτι συνηθισμένο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε και για μένα είναι σαν να τα ερμηνεύω για πρώτη φορά.. Τεράστια χαρά! Και ένα ακόμη μεγαλύτερο τρακ!».

Περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά
Ενορχήστρωση: Νικόλας Αναδολής

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024