Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με Μπράντλεϊ Κούπερ και δράμα το τρέιλερ του «Burnt»

Με Μπράντλεϊ Κούπερ και δράμα το τρέιλερ του «Burnt»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ντύνεται σεφ για τις ανάγκες της ταινίας «Burnt» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Oκτώβριο. Το πρώτο τρέιλερ της κυκλοφόρησε, και δείχνει τον Κούπερ να δίνει τη δίκη του σκληρή μάχη στην κουζίνα. Τη μάχη για τελειότητα και για καταπολέμηση του λάθους. Γωνίες τραπεζιού, μαχαίρια, άγχος, ένταση, φαγητό και […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ντύνεται σεφ για τις ανάγκες της ταινίας «Burnt» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Oκτώβριο. Το πρώτο τρέιλερ της κυκλοφόρησε, και δείχνει τον Κούπερ να δίνει τη δίκη του σκληρή μάχη στην κουζίνα. Τη μάχη για τελειότητα και για καταπολέμηση του λάθους.

Γωνίες τραπεζιού, μαχαίρια, άγχος, ένταση, φαγητό και ένας πρωταγωνιστής που δεν αντέχει την απόρριψη, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο εντάσσοντας απευθείας το κοινό στο κλίμα της ταινίας και στον μυστικό κόσμο της κουζίνας.

Την πρωταγωνιστική ομάδα πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, οι Ούμα Θέρμαν, Έμμα Τόμσον, Ντάνιελ Μπρουλ, Λίλι Τζέιμς και Τζέιμι Ντόρναν, ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Τζον Γουέλς.

Ο τίτλος της ταινίας δεν ήταν απλή υπόθεση, αφού στο τραπέζι έπεσε πρώτα το «Chef», μετά
το «Adam Jones», και τελικά επικράτησε το «Burnt».


H υπόθεση πραγματεύεται την ιστορία ενός Σεφ, του Άνταμ Τζόουνς, που κατέστρεψε την καριέρα του εξαιτίας των ουσιών και της υπεροπτικής συμπεριφοράς του. Προσπαθεί, λοιπόν, να χτίσει την επαγγελματική του ζωή από την αρχή επιστρέφοντας στο Λονδίνο και βάζοντας στον εαυτό του ένα «στοίχημα». Αποφασίζει να ανοίξει εστιατόριο που θα αγγίξει την κορυφή κατακτώντας τρία αστέρια Μichelin.

«Δεν θέλω το εστιατόριό μου να είναι απλά ένα μέρος για να έρθει να φάει κανείς. Θέλω οι άνθρωποι να κάθονται στο τραπέζι και να αρρωσταίνουν από λαχτάρα», είναι δύο από τις φράσεις που εκστομίζει ο Κούπερ στο τρέιλερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωταγωνιστής υποδύεται το μάγειρα αφού τη «στολή» είχε φορέσει και για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς του Fox «Kitchen Confidential».

Στη δραματική ταινία θα συμπράξει για άλλη μια φορά με τη Σιένα Μίλερ από τον «Ελεύθερο σκοπευτή».

entertainment.in.gr

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024