Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πριν έρθεις εσύ»: Κερδίστε το βιβλίο όπου βασίστηκε η ομότιτλη ταινία

«Πριν έρθεις εσύ»: Κερδίστε το βιβλίο όπου βασίστηκε η ομότιτλη ταινία

...

Το παγκόσμιο best seller Πριν έρθεις εσύ, της Τζότζο Μόις -κυκλοφορεί σε 39 χώρες σημειώνοντας 7 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ έχει μεταφραστεί σε 34 γλώσσες- από την Πέμπτη 4 Αυγούστου ξεκινά το κινηματογραφικό του ταξίδι και στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή Tanweer.

Η ρομαντική ιστορία της Λου και του Γουίλ μεταφέρθηκε μοναδικά στην οθόνη από την ίδια τη συγγραφέα Τζότζο Μόις. Η σκηνοθέτις της ομότιτλης ταινίας,Θία Σάροκ, αναφέρει σχετικά:
«Το Πριν έρθεις εσύ, είναι μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και το πώς μπορεί να σε μεταμορφώσει» και συμπληρώνει, «Είναι μια απλή και ταυτόχρονα περίπλοκη ιστορία. Τόσο στο σενάριο όσο και στο βιβλίο της, η Τζότζο βρήκε τρόπο να μεταφέρει με τρόπο εύληπτο δύσκολες συναισθηματικά καταστάσεις, έτσι ώστε το κοινό να έρθει κοντά με τους πρωταγωνιστές και να νιώσει το ταξίδι της προσωπικής τους αλλαγής».

Η ίδια η συγγραφέας τονίζει:
«Ο τίτλος της ταινίας ουσιαστικά αναφέρεται στο «ποιος ήμουν πριν σε συναντήσω». Αναφέρεται στο πώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας, αλλάζουν ο ένας τον άλλο. Την Λου την φοβίζουν το σπίτι και η διαφορετική τάξη των ανθρώπων με τους οποίους πρέπει να συναναστραφεί. Είναι έξω από τα νερά της. Από την άλλη ο Γουίλ δεν την θέλει εκεί, και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την τρέψει σε φυγή, χωρίς να της αφήνει χώρο να ανασάνει. Είναι δύο άνθρωποι που φαινομενικά, δεν θα έπρεπε ποτέ να γνωριστούν, αλλά όσο περισσότερο γνωρίζονται, τόσο περισσότερο εκτιμούν τα δυνατά σημεία, ο ένας του άλλου. Ο Γουίλ συνειδητοποιεί ότι και η Λου είναι κατά κάποιο τρόπο παγιδευμένη στη ζωή της, όπως και αυτός. Στην τελική, είναι εκείνος που την παρακινεί να κοιτάξει προς τα έξω, να ζητά περισσότερα από τη ζωή, αλλά είναι σε θέση να το κάνει αυτό μόνο αφού εκείνη του έχει ανοίξει τα μάτια και την καρδιά του».

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο Πριν έρθεις εσύ. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Σύνοψη
Η Λου Κλαρκ ξέρει ένα σωρό πράγματα. Ξέρει πόσα βήματα μπορεί να κάνει κάποιος για να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τη στάση του λεωφορείου από το πατρικό της. Ξέρει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και ότι πιθανότατα δεν είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Πάτρικ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι πολύ σύντομα θα χάσει τη δουλειά της. Δεν ξέρει, επίσης, ότι όλα όσα ήξερε, τα οποία την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη και λογική, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα.

Ο Γουίλ Τρέινορ ξέρει πολύ καλά ότι το ατύχημά του και η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία τού έχουν στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή. Ξέρει, ακόμα, ότι τα πάντα τού φαίνονται αδιάφορα, όπως επίσης με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανυπόφορη φάρσα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως. Δεν ξέρει ότι, άθελά της, αυτή η παράξενη γυναίκα θα κάμψει τις αντιστάσεις του.

Τελικά, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο, πόσο ανεξίτηλα θα σφραγίσει την ύπαρξη του καθενός η συνάντηση, η γνωριμία, ο έρωτάς τους.

To Πριν έρθεις εσύ θα µας υπενθυμίσει πως πολλές φορές βρίσκεις την αγάπη εκεί που δεν το περιδένεις. Και κάποιες φορές σε πηγαίνει εκεί που δεν περίμενες ποτέ ότι θα φτάσεις.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θία Σάροκ, η οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεµπούτο, στην ταινία θα δούµε τους Εµίλια Κλαρκ («Game of Thrones»), Σαµ Κλάφλιν («The Hunger Games»), Μάθιου Λιούις (ταινίες «Χάρι Πότερ»), Τζένα Κόουλμαν («Doctor Who») και Μπρένταν Κόιλ («Downton Abbey»).

Διαβάστε ένα απόσπασμα

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τις εκδόσεις Ψυχογιός, από τις 22/08 και μετά: Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, Αθήνα, τηλ.: 210 3618654.
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 11/08/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024