Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε το βιβλίο «Η Κόκκινη Βασίλισσα»

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε το βιβλίο «Η Κόκκινη Βασίλισσα»

Η Κόκκινη Βασίλισσα, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που σχεδιάζεται να γίνει κινηματογραφική ταινία. Πρόκειται για ένα νεανικό μυθιστόρημα με φαντασία και αγωνία, όπου ο ρομαντισμός συγκρούεται με την επανάσταση και η εξουσία μονομαχεί με τη δικαιοσύνη, σε ένα φανταστικό κόσμο που δημιούργησε η συγγραφέας. Από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το βιβλίο βρέθηκε […]

Η Κόκκινη Βασίλισσα, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που σχεδιάζεται να γίνει κινηματογραφική ταινία. Πρόκειται για ένα νεανικό μυθιστόρημα με φαντασία και αγωνία, όπου ο ρομαντισμός συγκρούεται με την επανάσταση και η εξουσία μονομαχεί με τη δικαιοσύνη, σε ένα φανταστικό κόσμο που δημιούργησε η συγγραφέας.

Από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το βιβλίο βρέθηκε στο Νο 1, στη λίστα των New York Times Bestseller.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «H Κόκκινη Βασίλισσα». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Σύνοψη
Στο βασίλειο της Νόρτα, πολιτικές πεποιθήσεις, φυλή ή γένος δεν έχουν καμία σημασία – τα πάντα καθορίζονται από το αίμα. Οι Ασημένιοι, υπεράνθρωποι µε εκπληκτικές ικανότητες και ασημένιο αίμα, κυριαρχούν και κυβερνούν τους απλούς Κόκκινους, χρησιμοποιώντας τους ως στρατιώτες, εργάτες και υπηρέτες.

Η Μάρε, μια δεκαεπτάχρονη Κόκκινη, προσπαθεί να επιζήσει σε μια κοινωνία που της συμπεριφέρεται σαν να είναι ένα τίποτα. Όταν, χωρίς τη θέλησή της, αποκαλύπτεται μπροστά στον Βασιλιά και στους Ασημένιους ευγενείς ότι έχει και αυτή υπεράνθρωπες δυνάμεις, η ζωή της αλλάζει. Έγκλειστη στο βασιλικό παλάτι και αρραβωνιασμένη με έναν Ασημένιο πρίγκιπα, πρέπει να μάθει να κινείται ανάμεσα στις ίντριγκες της αυλής, να χειριστεί το δώρο μιας υπερδύναμης που την ξεπερνά, ν’ αντιμετωπίσει τον έρωτα που γεννιέται μέσα της και ν’ αναγνωρίσει τους εχθρούς της για να καταφέρει να φέρει την ελευθερία στον λαό της.

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου

H συγγραφέας
H Victoria Aveyard γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μία μικρή πόλη της Μασαχουσέτης, στις ΗΠΑ. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες για σπουδές, πήρε πτυχίο στην συγγραφή σεναρίου από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και κατοικεί πλέον εκεί. Εργάζεται ως συγγραφέας και σεναριογράφος και το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για να διαβάζει πολλά βιβλία και για να παρακολουθεί πολλές ταινίες. Η Κόκκινη Βασίλισσα είναι το πρώτο της βιβλίο. Περισσότερα για την συγγραφέα θα βρείτε στην προσωπική της ιστοσελίδα www.victoriaaveyard.com.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, στη σειρά Παιδική και Νεανική Λογοτεχνία (σελίδες 464). Μετάφραση: Βασιλική Κοκκίνου

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές (εντός Αττικής) θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος: Μασσαλίας 14, Αθήνα (καθημερινά 9:30 – 15:00, Σάββατο 10:00 – 15:00). Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 4/8/2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024