Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτελή γυαλιά ηλίου με το στυλ και την ποιότητα της OMEGA

Πολυτελή γυαλιά ηλίου με το στυλ και την ποιότητα της OMEGA

...

Η OMEGA, η εμβληματική Μάρκα Ελβετικής Ωρολογοποιίας παρουσιάζει την πρώτη συλλογή γυαλιών ηλίου για άνδρες και γυναίκες. Σε συνεργασία με τη Marcolin Eyewear στην Ιταλία, τα προϊόντα αυτά αντιπροσωπεύουν τη νέα επέκταση των δραστηριοτήτων της OMEGA, της οποίας τα ρολόγια και τα κοσμήματα είναι ήδη διάσημα για την εξαιρετική ποιότητα και τεχνογνωσία τους.

Η πρώτη καλοκαιρινή συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις OMEGA Boutique σε όλο τον κόσμο από τον Αύγουστο του 2016. Η OMEGA διαθέτει το κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου σε δυο διαφορετικά μεγέθη και το κάθε μοντέλο σε δυο χρωματικές αποχρώσεις.

Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των γυαλιών ηλίου αποτέλεσε η κληρονομιά και τα προϊόντα της Μάρκας. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές αισθητικές και τεχνικές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό τους, καθιστώντας το κάθε ζευγάρι μοναδικό.
Με μια προσεκτική ματιά μπορείτε να παρατηρήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως το λουλουδένιο μοτίβο που χρησιμοποιείται στα κοσμήματα της OMEGA, τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό των ρολογιών της οικογένειας Constellation, τους ευλύγιστους συνδέσμους που προσομοιάζουν την κορώνα ενός ρολογιού, το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα που θυμίζει τη κεραμική συλλογή των ρολογιών OMEGA «Dark Side of the Moon» ή τα μεταλλικά πλαίσια που είναι εμπνευσμένα από το ανοξείδωτο ατσάλι.

Η OMEGA διατηρεί τη θρυλική αίσθηση της λεπτομέρειας, δημιουργώντας γυαλιά ηλίου από τα καλύτερα μέταλλα και συνθετικά υλικά. Όλοι οι φακοί των γυαλιών είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικοί στις γρατσουνιές, με ειδική επεξεργασία για τις αντανακλάσεις. Στους φακούς είναι επίσης χαραγμένο το όνομα και το λογότυπο της OMEGA, καθώς και σε πολλά άλλα μέρη των γυαλιών, όπως είναι τα προστατευτικά της μύτης και ο σκελετός των γυαλιών.

Ανάμεσα στη νέα συλλογή, υπάρχει επίσης ένα συλλεκτικό μοντέλο προς τιμή των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο, όπου η OMEGA συμμετείχε ως Επίσημος Χρονομέτρης. Αυτό το ζευγάρι κλασσικών Unisex γυαλιών ηλίου είναι το μοναδικό που διατίθεται σε ένα χρώμα: Μαύρο ματ με πολωτικούς πράσινους φακούς. Άλλες διακριτικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια ιδιαίτερη γέφυρα στο σχήμα του λογοτύπου της OMEGA. Μόνο 2016 ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί, και θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου της OMEGA θα περικλείεται μέσα σε μια σκληρή θήκη κατασκευασμένη από το υλικό Zebrawood, προσομοιάζοντας το εσωτερικό των OMEGA Boutiques. Θα περιλαμβάνεται ακόμη ένα σακουλάκι από μικροϊνες ως εναλλακτική επιλογή μεταφοράς.


Ξένη δημοσίευση

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024