Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριήμερη γιορτή γεύσεων στην Καλλιθέα

Τριήμερη γιορτή γεύσεων στην Καλλιθέα

...

Ξεκινούν την Τρίτη οι εκδηλώσεις για την τριήμερη γιορτή των γεύσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής καμπάνιας με ταυτόχρονη συμμετοχή 19 χωρών και με τίτλο Love Your Local Market- «αγαπώ την αγορά μου.

Στις εκδηλώσεις δίνεται φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς σε λίγους μήνες παραδίδεται στην Καλλιθέα το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, που περιλαμβάνει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Η γιορτή γεύσεων θα διαρκέσει από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου, θα φιλοξενηθεί στην Κλειστή Αγορά Καλλιθέας και στην πλατεία Δαβάκη με το εξής μήνυμα: «γιορτάζουμε στην Καλλιθέα, την τοπική μας αγορά!».

Οι γιορτινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές, εκθέσεις, κεράσματα, μουσικές ενώ για φέτος διοργανώνεται και «το κυνήγι κρυμμένων γεύσεων στους δρόμους της Καλλιθέας». Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν καταστήματα γαστρονομικού ενδιαφέροντος της πόλης, καθένα από τα οποία θα προσφέρει δώρα στον νικητή που θα λύσει τον αντίστοιχο γρίφο που θα θέσει το κατάστημα.

Την Πέμπτη στην Κλειστή –Σκεπαστή Αγορά της Καλλιθέας θα προσφέρονται στους περαστικούς λαχταριστά εδέσματα και το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:00-23:00) στην Πλατεία Δαβάκη θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ γευστικών δοκιμών και αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και ελαφρολαϊκό τραγούδι.

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024