Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Meet Market του Οκτωβρίου στηρίζει τους πρόσφυγες

Το Meet Market του Οκτωβρίου στηρίζει τους πρόσφυγες

To Meet Market του Οκτωβρίου επιστρέφει σε ένα από τα πιο κλασικά του στέκια, την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου από τις 13:00 – 23:00, οι δημιουργίες ανεξάρτητων μικρών ομάδων, με πάνω από 120 πάγκους με προϊόντα, θα περιμένουν το κοινό στο κτήριο Μηχανουργείο, καθώς και στον προαύλιο χώρο. Ως […]

To Meet Market του Οκτωβρίου επιστρέφει σε ένα από τα πιο κλασικά του στέκια, την Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου από τις 13:00 – 23:00, οι δημιουργίες ανεξάρτητων μικρών ομάδων, με πάνω από 120 πάγκους με προϊόντα, θα περιμένουν το κοινό στο κτήριο Μηχανουργείο, καθώς και στον προαύλιο χώρο. Ως είθισται, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Αυτήν τη φορά, εκτός από τους σταθερούς εκθέτες του Meet Market, αλλά και τους καινούριους πάγκους, οι επισκέπτες θα συναντήσουν επιπλέον μια τέντα στην οποία θα συγκεντρωθούν είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες. Μετά το τέλος του market τα προϊόντα αυτά θα μεταφερθούν στον Ελαιώνα, στις Ανοιχτές Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων.

Το «παρών» ακόμα θα δώσει το Creative BizLab (Σάββατο 17/10 16.00-18.00, στο χώρο του Υδαταερίου), μία δημιουργική συνεργασία επαγγελματιών οι οποίοι πραγματοποιούν εξειδικευμένες εκπαιδευτικές δράσεις, που στοχεύουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των ανεξάρτητων δημιουργών. Επιπλέον, το ρυθμό στη διήμερη εκδήλωση θα δώσουν οι DJs του Meet Market, αλλά και παράλληλες δραστηριότητες για τα μικρούς και μεγάλους.

Τα είδη ανάγκης που μπορείτε να φέρετε για τους πρόσφυγες είναι:

– Συσκευασμένα τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης, Ατομικά νερά /χυμοί, Ατομικές συσκευασίες μπισκότων/ κρουασάν / φρυγανιών, Ατομικές μαρμελάδες / βούτυρα, Ζάχαρη, Κονσέρβες
– Είδη προσωπικής υγιεινής
Σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και γενικά είδη υγιεινής, Σερβιέτες, Χαρτί υγείας, Ξυραφάκια
– Λευκά είδη
Σεντόνια, Πετσέτες, Μαξιλάρια, Υπνόσακοι
– Παιδικά είδη
Πάνες, Καροτσάκια, Μάρσιπους, Μπιμπερό, Χαρτί Α4, μαρκαδόροι και ξυλομπογιές
– Είδη καθαρισμού/ οικιακά
Wettex, Latex γάντια μίας χρήσης, Ιατρικές μάσκες μια χρήσης, Απορρυπαντικά ρούχων σε σκόνη, Σφουγγαρίστρες, κουβάδες, σκούπες και φαράσια, Σακούλες απορριμμάτων, Πλαστικά ποτήρια, Αλουμινένια σκεύη μιας χρήσης, Καθαριστικά (χλωρίνη, υγρό γενικής καθαριότητας), Βραστήρες (σημαντική κατανάλωση τσαγιού)
– Ρουχισμός. Από είδη ρουχισμού η δομή φιλοξενίας είναι καλυμμένη. Ανάγκες υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για: Αδιάβροχα, Υπνόσακους, Γαλότσες, Εσώρουχα, Σακίδια πλάτης.

The Meet Market είναι μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets.

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3475518, 210 3453548

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024