Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει η Μπρουκ Σιλντς για τη μητέρα της - «Ήταν ερωτευμένη μαζί μου»

Σοκάρει η Μπρουκ Σιλντς για τη μητέρα της – «Ήταν ερωτευμένη μαζί μου»

Η Μπρουκ Σιλντς σοκάρει με την εξομολόγηση για τη μητέρα της στην Ντρου Μπάριμορ.

Με μια νέα σοκαριστική δήλωση για τη μητέρα της επανέρχεται η Μπρουκ Σιλντς που το τελευταίο διάστημα προωθεί το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της «Pretty Baby».

Με αφορμή το «Pretty Baby», η Μπρουκ Σιλντς εμφανίστηκε στο σόου της Ντρου Μπάριμορ «The Drew Barrymore Show». Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με την αλκοολική μητέρα της Tέρι Σιλντς, που έφυγε από τη ζωή το 2012.

Η 57χρονη πρωταγωνίστρια από τη «Γαλάζια Λίμνη» προχώρησε σε έναν σοκαριστικό ισχυρισμό στη συνέντευξή της. Ανέφερε πως η μητέρα της δεν έβγαινε με κανέναν γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί της.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που την είχε κατακεραυνώσει επειδή της επέτρεψε να ποζάρει γυμνή στο Playboy όταν ήταν 10 ετών.

Η Ντρου Μπάριμορ ταυτίστηκε μαζί της, καθώς και η 48χρονη ηθοποιός έχει μοιραστεί τις δικές της ιστορίες για τη δυσλειτουργική σχέση με την 76χρονη μητέρα της Τζέιντ Μπάριμορ.

Η Ντρου Μπάριμορ ρώτησε την Μπρουκ Σιλντς αν η μητέρα της είχε βγει ποτέ με κάποιον από τους συντρόφους της, όπως είχε κάνει η δική της μητέρα.

«Όχι, γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί μου», υποστήριξε η Σιλντς. Επισήμανε ότι η μητέρα της δεν ενδιαφερόταν για τους άντρες όσο διαχειριζόταν την καριέρα της κόρης της. «Εγώ ήμουν η κύρια εστίασή της. Και οι δύο μας ήμασταν αποκομμένες από τη σεξουαλικότητά μας».

Στη συνέχεια η Μπάριμορ μοιράστηκε τις δικές της εμπειρίες για μια φορά που η μητέρα της, Τζέιντ, προσπάθησε να βγει με το αγόρι της.

«Η μητέρα μου ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί μου που ήθελε να είναι με τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντρου Μπάριμορ.

«Το καταλαβαίνω. Είναι σαν να είναι εξαρτημένη και είναι περίεργο», σχολίασε η Μπρουκ Σιλντς, προσθέτοντας ότι η μητέρα της τη συνόδευε σε κάθε συνέντευξη που έδινε, όταν ήταν νεότερη.

«Ήταν ιδιοκτησία και φόβος»

«Κανείς δεν πρόκειται να σε καταλάβει. Εγώ θα είμαι εκεί. Είμαι εκεί πρώτη. Είσαι δική μου. Δεν πρόκειται να σε δώσω σε κανέναν. Με το πρόσχημα της προστασίας, αλλά ήταν περισσότερο ιδιοκτησία και φόβος», υπογράμμισε η Μπρουκ Σιλντς.

Εκείνη την εποχή, όμως δεν την πείραζε ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν η μητέρα της. Και αυτό επειδή συνέδεσε τη δουλειά που έκανε με το να μπορεί να αγοράζει «πράγματα» για τη μητέρα της.

«Έκανα μια ταινία και πήραμε ένα αυτοκίνητο. Το μόνο που ήξερα ήταν να κρατήσω τη μητέρα μου ζωντανή, να συνεχίσω και να παίρνω πράγματα», θυμάται.

«Αλλά το να βγεις από κάτι τέτοιο χωρίς να είσαι θυμωμένη ή κουρασμένη… είναι κάτι που έχει σχέση με τον χαρακτήρα σου. Είναι στον χαρακτήρα μου», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

Ανέφερε ακόμα ότι αισθάνθηκε να την εκμεταλλεύτηκαν στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε πως της τηλεφώνησε ο σκηνοθέτης Randal Kleiser από τη «Γαλάζια Λίμνη».

«Είδα το όνομά του στο τηλέφωνό μου και σκεφτόμουν τι να κάνω. Άφησα την κλήση στον τηλεφωνητή γιατί ήθελα να δω σε τι τόνο θα ήταν το τηλεφώνημα. Θέλει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω για αυτό. Δεν αισθάνομαι ότι θέλω να επαναφέρω τίποτα από αυτό».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024