Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Κούρτης: Ποιος είναι ο 29χρονος που ερωτεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Βασίλης Κούρτης: Ποιος είναι ο 29χρονος που ερωτεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Είναι κούκλος!

Όλα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας όταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, συνδέθηκε μέσω skype ο 29χρονος Βασίλης Κούρτης.

Τα κοπλιμέντα της παρουσιάστριας έδιναν κι έπαιρναν με τους συναδέρφους της, οριακά, να έρχονται σε αρκετά μεγάλη αμηχανία, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να πει στον Βασίλη να αφήσει το τηλέφωνό του κλείνοντας στην παραγωγή, προκειμένου να το πάρει η παρουσιάστρια!

Ποιος είναι ο Βασίλης Κούρτης

Μπορεί να συστήνεται στο ευρύ κοινό τώρα, με αφορμή την υποψηφιότητά του για τη Eurovision, αλλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ο 29χρονος από τη Λάρισα δεν είναι άγνωστος.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στο κλασσικό τραγούδι, με δασκάλα τη σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Κατερίνα Οικονόμου, σε ηλικία 12 ετών, παρακολουθώντας, ταυτόχρονα, μαθήματα πιάνου.

Ωστόσο, οι μουσικές του εμπειρίες δεν σταματούν εκεί, καθώς ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του, στο αντικείμενο που αγαπά.

Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ του στα social media, βλέπει κανείς βίντεο από συνεργασίες που έχει κάνει με ένα από τα μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως ο Μάριος Φραγκούλης.

Εντούτοις, το βιογραφικό του είναι ακόμη πιο πλούσιο, αφού περιλαμβάνει συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές, την Καμεράτα, την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, αλλά και παραγωγές στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, ο ίδιος απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι: «Ξεκίνησαν όλα από το σχολείο και άκουσα και τον Μάριο Φραγκούλη να τραγουδά όταν ήμουν στα 10. Τότε είπα ότι αυτός είναι ο δρόμος που θέλω να ακολουθήσω. Μία κουβέντα του Γιάννη Μαρκόπουλου στον μπαμπά μου που του είπε «Ο γιος σας είναι γεννημένος για αυτό» βοήθησε».

Όπως έχει αποκαλύψει σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε, του έχει ζητηθεί φορές να μπει σε talent show και όχι μία φορά. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είναι αντίθετος στο να λάβει μέρος σε κάποιο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Βασίλης Κούρτης έχει σχολιάστεί θετικά, εκτός από τις φωνητικές του ικανότητες και για το παρουσιαστικό του. Ήδη δύο από τις φαν του είναι γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, ο τενόρος εντυπωσίασε και τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία εξέφρασε στο «Γεια σου» πόσο της άρεσε σαν παρουσία.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024