Γιώργος Μάγγας: «Τους μιλούσα στο τηλέφωνο και δεν πίστευαν ότι ζω»
Τι λέει ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου για την ανάρτηση που τον «πέθανε»
Οργισμένος αλλά και πικραμένος εμφανίστηκε σήμερα Παρασκευή ο Γιώργος Μάγγας. Χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον θάνατο του βιρτουόζου του κλαρίνου Γιώργου Μάγγα, λόγω λανθασμένης πληροφόρησης του, όπως ομολόγησε αργότερα, απολογούμενος με νέα ανάρτηση του.
«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», είπε ο ίδιος ο «βασιλιάς του κλαρίνου», μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα.
Δεν γνωρίζω καν τον Μπιμπίλα
Όπως είπε ο Γιώργος Μάγγας δεν γνωρίζει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στην οποία ζητά συγνώμη που διέδωσε αυτήν την θλιβερή είδηση, η οποία αναμεταδόθηκε ευρέως,
«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγγας, εμφανώς οργισμένος και πικραμένος με για όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.
Μιλώντας αμέσως μετά στην εκπομπή, η σύζυγος του Τζούλη, είπε πάντως πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- «Ξέσπασε» ο Τσιτσιπάς και διέλυσε τη ρακέτα του για έναν χαμένο πόντο! (vid)
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442