Λαμία – Πέθανε 14χρονη που νοσούσε από κοροναϊό
Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 09:30 το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κοροναϊό
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα κορίτσι, μόλις 14 ετών που νοσούσε από κοροναϊό, πέθανε στο νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, η μαθήτρια μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 09:30 το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κοροναϊό.
Οι γιατροί από τις εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κοροναϊού και αποφάσισαν να κάνουν διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Έπαθε απανωτές ανακοπές
Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, έπαθε απανωτές ανακοπές.
Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά ούτε στη ΜΕΘ δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.
Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μην μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το αγγελούδι τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι νοσούσε από κοροναϊό από τις 29/11, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά, όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το έμφραγμα που έπαθε το παιδί, να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.
Την ακριβή αιτία θανάτου του κοριτσιού θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση, με τους γιατρούς να είναι επίσης συγκλονισμένοι από το χαμό της 14χρονης.
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-127x85.jpg)

































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442