Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι χρειάζεται για να πάει στο Euro η Εθνική ελπίδων

Τι χρειάζεται για να πάει στο Euro η Εθνική ελπίδων

«Η πρόκριση είναι τόσο κοντά όσο και μακριά» δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης

Στις 12 Οκτωβρίου στην Κροατία θα κριθεί η πρωτιά στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 με την Ελλάδα να ευνοείται και σε ενδεχόμενη ισοπαλία.

Μετά το διπλό στην Τσεχία (1-2) την Δευτέρα 10/9 η Εθνική ελπίδων βρίσκεται στο +3 από τους Κροάτες, αλλά σε περίπτωση ήττας θα υστερήσει στην ισοβαθμία με δεδομένο το 1-1 στο πρώτο ματς που είχε φιλοξενηθεί στην Τούμπα. Εκείνη η ισοπαλία ήταν και η μοναδική απώλεια βαθμών για το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη που έχει επίδοση 7-1-0 με τέρματα 24-3 στα προκριματικά.
Αν πάντως η Ελλάδα διατηρήσει το αήττητο και στην Κροατία ουσιαστικά «κλειδώνει» την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (ο δεύτερος θα περάσει από τη δοκιμασία των μπαράζ), αφού θα υποδεχτεί την τελευταία αγωνιστική τη Λευκορωσία (16/10 στο Περιστέρι).

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο ωραίο ποδόσφαιρο, αφού το ματς πήγε στη δύναμη, ωστόσο μπορέσαμε και πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη, που μας κάνει βεβαίως χαρούμενους» δήλωσε ο Νικοπολίδης, μετά το διπλό στην Τσεχία, εκεί όπου υπέστη τη μοναδική της ήττας η Κροατία (6-1-1) μέχρι τώρα.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων ανέφερε: «Όσο κι αν φανεί οξύμωρο, η πρόκριση είναι τόσο κοντά όσο και μακριά. Κι αυτό, γιατί τώρα έχουμε το παιχνίδι στην Κροατία, το ντέρμπι του ομίλου, το οποίο θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, όπως και όλα τα υπόλοιπα».

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024