Πατατάκια μήλου με κανέλα
Το πιο νόστιμο και υγιεινό σνακ φτιάχνεται με δύο μόνο υλικά!
Spotlight
- Η ιστορία της Γαλλίδας που έμαθε να πιλοτάρει ελικόπτερο για να βγάλει τον άντρα της από τη φυλακή
- Ποια είναι η πραγματική κατάσταση στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία;
- Καφές σε πιπεριά; Μία καφετέρια το τολμά και κερδίζει τις εντυπώσεις
- Επικό: Ο Καντίροφ κατηγορεί τον Μασκ ότι απενεργοποίησε το Tesla που του χάρισε
Υλικά
4 μήλα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε τσιπς
1-2 κ.σ. κανέλα σε σκόνη
1-2 κ.σ. ζάχαρη, προαιρετικά
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 100 βαθμούς Κελσίου.
Προσθέστε τα τσιπς μήλου σε ένα μεγάλο μπολ και καλύψτε τα με κανέλα και ζάχαρη.
Ρίξτε λίγο βούτυρο σε μια λαδόκολλα και τοποθετήστε πάνω της τα τσιπς μήλου.
Ψήστε για 2-3 ώρες μέχρι τα μήλα να γίνουν στεγνά, αλλά μαλακά. Αφήστε τα να κρυώσουν και φυλάξτε τα σε ένα αεροστεγές τάπερ, αν δε φαγωθούν αμέσως!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις