Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 : Κροατία - Αγγλία (2-1 Τελικό)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 : Κροατία – Αγγλία (2-1 Τελικό)

Ως ο ημιτελικός των αουτσάϊντερ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί, η αναμέτρηση στο Λουζνίκι της Μόσχας, ανάμεσα στην Κροατία και την Αγγλία

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ελάχιστοι υπολόγιζαν πως Αγγλία και Κροατία θα έφθαναν να διεκδικούν μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Οι Κροάτες και κυρίως ο Ζλάτκο Ντάλιτς, έχει καταφέρει να κρατήσει τα αποδυτήρια και να καλλιεργήσει ένα οικογενειακό κλίμα, που αποτελεί «ασπίδα» σε οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την ηρεμία και την προσήλωση της ομάδας.

Οσον αφορά στον Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ, προτιμά το 3-5-2 και τις παραλλαγές του, με τον Λίνγκαρντ ν΄ αποτελεί το «κλειδί» της ομάδας, καθώς έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων σε όλο το γήπεδο. Ο Πίκφορντ κάνει καταπληκτικό τουρνουά και έχει ανεβάσει αισθητά το «κασέ» του, όπως και η τριάδα της άμυνας, καθώς οι Γουόκερ, Στόουνς και Μαγκουάιρ εντυπωσιάζουν σε κάθε αγώνα.

Καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση, ενδέχεται να παίξει η καταπόνηση των ποδοσφαιριστών, δεδομένου ότι οι Αγγλοι παίκτες προέρχονται όλοι από την Premier League και τα … συνεχόμενα παιχνίδια δεν τους προκαλούν κανένα πρόβλημα.

Από την άλλη πλευρά οι Κροάτες δείχνουν περισσότερο κουρασμένοι, αφού έφθασαν στα ημιτελικά, μετά από δύο παρατάσεις και πέναλτι (σ.σ. με Δανία και Ρωσία).

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Λίνγκαρντ, Χέντερσον, Άλι, Γιάνγκ, Κέιν, Στέρλινγκ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024