Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοζάνη: Κατασχέθηκαν 41 κιλά κάνναβης, δύο συλλήψεις

Κοζάνη: Κατασχέθηκαν 41 κιλά κάνναβης, δύο συλλήψεις

Συνολικά κατασχέθηκαν 41 κιλά και 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 120 ευρώ και μία κάρτα sim

Σε δύο συλλήψεις για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχή της Κοζάνης, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καστοριάς και της ομάδας πάταξης διασυνοριακού εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σε συνέχεια αξιοποίησης στοιχείων, οι άνδρες της αστυνομίας ακινητοποίησαν ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα, με οδηγό ένα 53χρονο και συνοδηγό έναν 38χρονο, ξένης υπηκοότητας και οι δύο, και κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν εντός αυτού δύο τσουβάλια, που περιείχαν 36 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν 41 κιλά και 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 120 ευρώ και μία κάρτα sim.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της περιοχής.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024