Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στα σπίτια των φίλων

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στα σπίτια των φίλων

Στο λιμάνι Βάρκιζας την Παρασκευή 22 Ιουνίου

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique εμφανίζονται στην Βάρκιζα, ανοίγοντας το 3ο Μεσογειακό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Βάρκιζας-Βούλας-Βουλιαγμένης. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην παραλία (λιμάνι) Βάρκιζας στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο.

«Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου που μόλις κυκλοφόρησε και ταυτόχρονα ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Το νέο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα.

Αυτά ακριβώς τα τραγούδια θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στην καλοκαιρινή περιοδεία τους, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα τραγούδια που υπογράφουν δημιουργοί όπως ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Σταύρος Σιόλας, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Νίκος Μωραϊτης, η Ελένη Φωτάκη,ο Πόλυς Κυριάκου και πολλοί άλλοι, αλλά και ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και ο Αριστείδης Χατζησταύρου από τους Bogaz Musique καθώς και η ίδια η Ελένη Τσαλιγοπούλου,  αναμειγνύονται με κλασικά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο, με τον μοναδικό, ενοποιητικό ήχο των Bogaz.

Το αποτέλεσμα είναι μια μαγική συναυλία, με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου και το συναρπαστικό παίξιμο των Bogaz Musique.  Μία συναυλία που το τέλος της μας βρίσκει όλους μία παρέα και αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους!

Οι Boğaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουράς

Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth, μπάσο

Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα

Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

Άντα Χαλαμπαρδάκη – artwork

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024