Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Black Strawberry loves...

Black Strawberry loves…

Τα οικολογικά βερνίκια KURE BAZAAR τα οποία μόλις «έφθασαν» στο nail bar της «Μεγάλης Βρεττανίας»

Τα οικολογικά βερνίκια KURE BAZAAR τα οποία μόλις «έφθασαν» στο nail bar της «Μεγάλης Βρεττανίας». Πρόκειται για τα βερνίκια τα οποία δημιουργούν χαμό στη Γαλλία (είναι η χώρα προέλευσής τους), αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τα συγκεκριμένα μανό σε εντυπωσιακά χρώματα, δεν περιέχουν καθόλου τοξικά, βλαβερά συστατικά (π.χ. πετρέλαιο) και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από γυναίκες οι οποίες έχουν νοσήσει από καρκίνο. Τα ροζ και παστέλ χρώματα, όπως το ιβουάρ, το πράσινο της μέντας, το μωβ της λεβάντας, αλλά και τα φλογερά κόκκινα, τα εκθαμβωτικά κίτρινα, τα γαλάζια, πράσινα, σμαραγδί και το μπλε της θάλασσας, είναι απόλυτα ελκυστικά.

Τα KURE BAZAAR, εκτός από το κομψό κομμωτήριο στο υπόγειο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία», μπορεί να τα βρει κανείς στο “Belvedere Hotel” της Μυκόνου, στο “Nammos” στην Ψαρρού, όπως επίσης στα ξενοδοχεία “La Meurice” και “Bristol” στο Παρίσι και σε άλλα luxury spots. Η διαδικασία του μανικιούρ στο “G.B. Hair Spa” είναι απολαυστική, όσο αφορά την επιλογή των συγκεκριμένων βερνικιών. Συνήθως, όταν ξεκινά το μανικιούρ βυθίζουμε τα χέρια μας σε ένα μπολ με νερό. Εδώ, με την διαδικασία KURE BAZAAR, η μανικιουρίστα μας τοποθετεί μια πλούσια ενυδατική κρέμα στα χέρια, κάτι σαν υπέροχη «μάσκα» και μετά μας «κλείνει» το χέρι (για να απορροφηθεί σωστά) σε ειδικό γάντι. Μετά συνεχίζεται η υπέροχη ανακουφιστική αυτή διαδικασία…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024