Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ρίτσαρντ Άσκροφτ των The Verve έρχεται στο Release Athens

O Ρίτσαρντ Άσκροφτ των The Verve έρχεται στο Release Athens

Στις 31 Μαΐου, θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά το “Bitter Sweet Symphony“, ένα από τα καλύτερα και διαχρονικότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ

O Ρίτσαρντ Άσκροφτ, μία από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν… γεννηθεί στον πλανήτη, είναι ο νέος headliner της 1ης ημέρας του Release Athens. Τραγουδιστής και ηγέτης των εμβληματικών The Verve, μίας από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες βρετανικές μπάντες των 25 τελευταίων ετών, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Στις 31 Μαΐου, θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά το “Bitter Sweet Symphony“, ένα από τα καλύτερα και διαχρονικότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, μαζί με τα κλασικά “The Drugs Don’t Work”, “Lucky Man”, “Sonnet”, αλλά και μεγάλες στιγμές της solo καριέρας του, όπως το πολυαγαπημένο και στη χώρα μας “A Song For The Lovers”, καθώς και τραγούδια από το εξαιρετικό πρόσφατο album του, “These People”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρίτσαρντ Άσκροφτ, αμέσως μετά την εμφάνιση στο Release Athens 2018, θα βρεθεί στη σκηνή μαζί με τους Rolling Stones, αφού κλήθηκε από εκείνους να ανοίξει τις συναυλίες τους στο Manchester και το Εδιμβούργο.

Η προπώληση για τις 31 Μαϊου (Richard Ashcroft, Rag’n’Bone Man, Kid Moxie, Sworr., Lip Forensics) συνεχίζεται πλέον προς 35 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 65 ευρώ (διπλό εισιτήριο). Για τη VIP Area, η προπώληση συνεχίζεται προς 100 ευρώ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024