Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζιν τζάκετ, ο αιώνιος σύμμαχος της γυναίκας

Τζιν τζάκετ, ο αιώνιος σύμμαχος της γυναίκας

Έφτασε η στιγμή να βγουν τα ελαφριά πανωφόρια από τη ντουλάπα και πρώτο απ’ όλα το αγαπημένο σας τζιν τζάκετ.

Η άνοιξη είναι εδώ και τα ελαφριά πανωφόρια κάνουν τη δική τους είσοδο. Η ζέστη που αρχίζει να φουντώνει παραμερίζει τα βαριά, χνουδωτά παλτά και τα μπουφάν. Τη θέση τους παίρνουν σταδιακά στις κρεμάστρες της ντουλάπας ελαφριά, άνετα τζάκετ που διευκολύνουν τις βόλτες στους δρόμους. Λεπτές ζακέτες, δερμάτινα μπουφάν σε ανοιχτά, ανοιξιάτικα χρώματα κι αέρινα κιμονό είναι οι σταθερές και πάντα εύστοχες επιλογές μιας γυναίκας για να αντιμετωπίσει με στυλ την άνοιξη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα διαχρονικό και must-have κομμάτι που επιβάλλεται να έχει κάθε γυναίκα. Το τζιν τζάκετ αποτελεί εγγύηση για κάθε γυναικεία εμφάνιση, μιας και ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα.

Πλησιάζουν εκείνες τις ανοιξιάτικες βραδιές που το δροσερό αεράκι δεν έχει αποχωριστεί ακόμη την παρέα σας και το τζιν τζάκετ είναι αυτό που σας προστατεύει ριγμένο στους ώμους σας, προσδίδοντας στυλ κι άνεση στην εμφάνισή σας. Το τζιν τζάκετ άλλωστε, είναι πάντα το πανωφόρι που δεν παραλείπετε από τη βαλίτσα των επερχόμενων αποδράσεων σας.

Οι καθημερινές βόλτες στην πόλη, το πολύωρο περπάτημα, η ζεστή ατμόσφαιρα και ο δυνατός ήλιος μπορούν να αποτελέσουν παγίδα για τον οργανισμό. Ένα τζιν τζάκετ θα σας κρατήσει δροσερές κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα αποδώσει στο look σας το casual στυλ που θέλετε.

Η τάση των προηγούμενων ετών ήθελα τα τζιν τζάκετ σε στενή γραμμή που να αγκαλιάζει το σώμα μιας γυναίκας. Τώρα η μόδα υποστηρίζει το oversized look με φαρδιά τζάκετ σε διάφορα χρώματα εκτός του έντονου καθιερωμένου μπλε. Λευκά, παστέλ, κόκκινα και μαύρα τζάκετ βρίσκουν θέση στην καρδιά και το στυλ κάθε γυναίκας, ανάλογα με το ποιο σχέδιο προτιμά η καθεμία.

Εκτός των χρωμάτων, οι στάμπες, τα σχέδια και τα κεντήματα είναι η απόλυτη τάση στα ντένιμ τζάκετ. Οι πιο τολμηρές γυναίκες θα βρουν άπειρες επιλογές στην αγορά. Αν ιδανικά συνδυάσετε τα χρώματα των σχεδίων που έχει πάνω το τζάκετ με κάποιο από τα αξεσουάρ σας, να είστε σίγουρες πως έχετε επιτύχει ένα άκρως μοντέρνο και στυλάτο outfit.

Ο συνδυασμός του τζιν τζάκετ με ένα τζιν παντελόνι ήταν ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών και κυρίως των σχεδιαστών. Σήμερα, κάθε φοβία έχει εξαφανιστεί αφού υπάρχει τρόπος μια γυναίκα να ταιριάξει σωστά τα δυο τζιν στοιχεία της εμφάνισης της χωρίς ο συνδυασμός να φαίνεται κιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024